Zo sluit je 2020 positief af!

De kans dat je je collega’s dit jaar in vrolijke kersttrui, chic kerstjurkje of malle kerstmuts in real life de beste wensen kunt overbrengen is klein, maar dat betekent niet dat we het einde van die bijzondere jaar stilletjes voorbij laten gaan! Bedrijven komen massaal met feestelijke alternatieven om de feestdagen alsnog met elkaar in te kunnen luiden. Digitaal, superveilig en uniek. Met deze initiatieven in de regio's Veluwe, Arnhem en Nijmegen sluit jij het jaar wél goed af!

Een onvergetelijke ervaring worden ze zéker, de kerstborrels van dit jaar. Een goede reden om er dus álles uit te halen wat erin zit. Bang dat het het allemaal net niet is? Nergens voor nodig. De meeste bedrijven zijn al maanden keihard aan het werk om te kunnen voldoen aan de veranderde vraag naar online entertainment!

Teambuildinggames in kerstsfeer

Denk in plaats van aan een saaie kerstborrel via Zoom bijvoorbeeld aan een heuse online teambuildinggame. In de online game HACKED van SOS Events is jullie bedrijf gehacked! Het is aan jullie om dit probleem op te lossen. Ze ontwikkelden ook een knotsgekke Christmas Game om online met je collega’s te spelen. Kunnen jullie er geen genoeg van krijgen of hoeft het van jou niet perse in kerstsferen? Dé real-life gamesensatie van nu is The Sanatorium. Escaperoom Harderwijk ontwikkelde deze beleving zelf, dus kwaliteit gegarandeerd. Via Whatsapp ontvang je opdrachten en je gebruikt (een geheim deel van) de website, mail en telefoon.

Driving home for Christmas

De kerstklassieker van Chris Rea krijgt een hele nieuwe betekenis met de verschillende kerstinitiatieven die je veilig vanuit de auto kunt beleven. Buitenlocatie De Bronckhorsthoeve organiseert een X-Mas Drive Thru in Winterwonderland sferen met op de route allerlei verrassingen. Én je kerstpakket natuurlijk! Heb je geen eigen locatie? Ook dan is een kerstdrivethru een leuke optie. Buitenpoort Catering regelt op elke gewenste plek een feestelijke kerststraat. Met kerstmannen en -bomen, warme chocolademelk en Christmas Songs is dit een leuke manier om de kerstpakketten uit te delen terwijl je je geen zorgen hoeft te maken om de 1,5-meter afstand.

Industrial Studio’s biedt vanuit hun Winterwonderland Studio een hele lijst aan interactieve invullingen van jouw digitale kerstborrel. Van online bingo tot een quiz. Mochten we rond kerst dan onverwachts tóch in kleine groepjes bij elkaar kunnen komen, dan zijn de Escapetours een leuke optie. Ga samen de plaatselijke uitdaging aan en vind de geheime uitgang van de stad. Elke stad – kies er eentje in jouw regio! – heeft zijn eigen verhaal.

Mis je die typische kerstsfeer dan nog steeds? Trek je lelijkste kersttrui aan, schenk iets lekkers voor jezelf in en ga de interactie aan met je collega’s! Uniek wordt het dit jaar sowieso! Nog meer tips voor leuke uitjes rondom de feestdagen en daarna? Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen heeft altijd bergen inspiratie om je verder te helpen.

Dit vind je misschien ook interessant:

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier