De beste voedingsbodem voor evenementen op het gebied van agrifood

Elk succesvol evenement heeft dat welbekende haakje: een onderwerp, locatie of inspiratiebron die perfect past bij het doel van het evenement. Voor ondernemers in de voedseltechnologie en -innovatie is het klimaat in de regio Veluwe Arnhem Nijmegen precíes goed. Dat is meteen de reden dat de agrifood kennisregio de perfecte voedingsbodem is voor iedereen die een evenement wil organiseren rondom het thema food. Ook foodvalley valt binnen de regio, internationaal maakt dit de omgeving zelfs wereldberoemd! De Universiteit Wageningen en verschillende wetenschappelijke instanties en innovatieve voedingsbedrijven bieden de expertise en inspiratie die je nodigt hebt, de diversiteit van de prachtige groene omgeving en de verscheidenheid aan locaties doet de rest.

De juiste omgeving geeft je evenement extra inhoud én uitstraling. Alle bedrijvigheid rondom voeding – van innovatie van de voedselvoorziening van morgen tot streekproducten, brainfood en bijzondere foodbeleving - maakt Veluwe Arnhem Nijmegen dé regio als voeding jouw focus heeft. En omdat de ondernemers in de omgeving veel ervaring hebben met het organiseren van innovatieve bijeenkomsten rondom dit thema, vind je hier de juiste faciliteiten en een locatie die past bij wat jij wilt bereiken.

Het duurzame verhaal van de Mauritskazerne

Middenin deze bruisende foodregio ligt de Mauritskazerne. Het gebied rondom de voormalige kazerne is in sneltreinvaart aan het transformeren tot World Food Center. Een van de doelen van het World Food Center is het vergroten van bewustzijn rondom gezonde en duurzame voeding. Het belooft een plek te worden om in de gaten te houden, met plaats voor verschillende initiatieven rondom het thema, onderzoeksinstellingen en een foodexperience. Door lokale voedselmakers een plek te bieden, draagt de Mauritskazerne een belangrijk steentje bij. Bezoekers van evenementen maken kennis met regioboeren Remeker Kaas (biologische kazen), Ecofields (Biokalverhouderij en wijngaard) en de kiemen en cressen van Millgreens. Mooi duurzaam verhaal!

Lees verder

Omnia in het hart van FoodValley

Bij Omnia bevind je je letterlijk in het hart van FoodValley, namelijk óp de campus van de Universiteit van Wageningen. Hier komen wetenschappers, studenten en bedrijfspartners elkaar tegen tijdens diverse symposia, congressen of debatten. Naast verschillende zalen en ruim opgezette foyerzones die allemaal uitnodigen tot een gelijkwaardig, open gesprek, is het vooral deze mix van kennis en competenties die volop inspiratie levert voor een evenement waarin alles om (voedsel)innovatie of duurzaamheid draait. Bepaalt duurzaamheid de locatiekeuze? Omnia is gasvrij, alle elektriciteit is groen en CO2-neutraal, het dak is bedekt met sedum en de omliggende natuurtuin draagt bij aan de biodiversiteit.

Iedereen bij de les met brainfood van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Ook aan de rand van het Veluwemeer, bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, vind je een vruchtbare voedingsbodem voor jouw evenement. Waar in de regio overal ideeën tot bloei worden gebracht, hebben ze bij Postillion alle kennis om een conferentie tot in detail te organiseren. De locatie heeft een grote zaal geschikt tot 450 personen, 9 andere zalen en een prachtige ligging aan het water. Een van de bijzondere details is het speciaal ontwikkelde brainfood – tussendoortjes die ervoor zorgen dat iedereen fit blijft. Wil je een unieke prestatie leveren? Dan speelt voeding een belangrijke rol. Zo heeft iedereen de juiste energie om in de vergaderflow te blijven!

Lees verder

(H)eerlijk eten bij Hotel Papendal

De unieke connectie met topsport in combinatie met het organiseren van grote congressen in de 1650m2 grote Athenezaal of de Sydneyzaal van 1350m2, is de kracht van Papendal. Middenin een bosrijke omgeving in het hart van de regio, is Papendal een locatie je graag met je meedenkt om jouw zakelijke evenement een uniek tintje te geven. De nauwe samenwerking met topsporters zorgt ervoor dat Papendal het belang van gezonde, duurzame maar vooral ook lekkere voeding nooit onderschat! Geïnspireerd door de sport introduceren ze unieke concepten voor ontbijt, lunch en diner. Perfect afgestemd op het doel van jouw dag.

De beste voedingsbodem voor evenementen op het gebied van agrifood? Die vind je in regio Veluwe Arnhem Nijmegen. We denken graag met je mee welke locatie het beste past bij jouw evenement in de regio.

Meer lezen?

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier