Brainstormsessie? Hier boek jij resultaat!

Het organiseren van een brainstormsessie is een mooie manier om samen met je team aan de slag te gaan met een specifiek vraagstuk of doel. Daarvoor heb je wél een sfeer nodig waarin iedereen zich vrij voelt ideeën te delen. Out of the box en buiten de standaard kaders denken gaat ten slotte het beste in een inspirerende omgeving. De creativiteit tijdens jouw sessie een flinke duw geven? Deze verrassende locaties in de regio Veluwe Arnhem Nijmegen kunnen weleens de sleutel zijn!

De locatie die je kiest voor je brainstormsessie, kan een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van de bijeenkomst. Een perfect voorbeeld bij dit feitje is Kasteel Schaffelaar. De creatieve ideeën komen vanzelf zodra je hier de oprijlaan oprijdt. Met 8 verschillende ruimtes – van intieme salons tot grote zalen en zelfs een trendy loungekelder, ben je hier écht even in een andere omgeving. Alles uit deze locatie halen? Ga dan ook zeker even naar buiten! Gasten kunnen gebruikmaken van het bordes, de kasteeltuin en het omliggende landgoed.

Naast het halen van een frisse neus, helpt ook een zinnenprikkelende omgeving voor het organiseren van een succesvolle brainstorm. Al sinds 1669 is Hotel De Wereld een pleisterplaats waar mensen ideeën uitwisselen, het hotel is zelfs wereldberoemd: hier werd in 1945 voor de vrijheid van Nederland getekend! Inmiddels is Hotel De Wereld een modern hotel met 3 vergaderzalen en 17 hotelkamers, zodat je na gedane zaken alle tijd hebt om je te laten verwennen in het restaurant, aan de bar of zomers op het terras.

Lees verder

Ideeën gaan vanzelf stromen aan het water. Goed bereikbaar tussen Nijmegen en Oss, is Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd een pareltje direct aan de Maas. Met 5 zalen die baden in daglicht kun je hier terecht voor zowel snelle, korte sessies als meerdaagse brainstorms, want voor wie meer tijd nodig heeft, heeft Hotel Hoogeerd 39 comfortabele hotelkamers. De verschillende natuurgebieden in de directe omgeving nodigen uit wat langer te blijven plakken.

Het hóeft niet altijd groot, groter, grootst bij Midden Nederland Hallen. Wist je dat deze multifunctionele locatie in Barneveld naast veel grote ruimtes, ook fijne ruimtes heeft waar je met kleinere groepen terechtkunt? Met een mini-auditorium en 10 subruimtes hebben je deelnemers alle ruimte om hun gedachten met elkaar te delen, nieuwe ideeën te verkennen en tot innovatieve concepten te komen.

Waar gaat jouw team nu echt van áán? Grote kans dat een gastronomische omgeving de tongen wel losmaakt. Naast een bekroond restaurant, is het midden op de Veluwe gelegen Hotel Restaurant De Echoput een inspirerende locatie voor zakelijke evenementen. Een brainstorm, vergadering of training kun je hier perfect combineren met een activiteit in het Nationale Park, een kookworkshop of proeverij en natuurlijk een hoogstaand diner en comfortabele overnachting.

Welke locatie is de sleutel tot het ontgrendelen van innovatieve ideeën van jouw team? Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen denkt graag met je mee! Vind hieronder jouw perfecte zakelijke locatie.

Vind de perfecte congres- en vergaderlocatie

Regio
Capaciteit
Aantal zalen
Type locatie
Thema
Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier