Over onze regio's

Duizenden hectare ongerepte zandvlaktes, eeuwenoude bossen en zuurstofrijke lucht. De Veluwe, regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen barsten van de plekken waar je ongestoord kunt brainstormen en met collega’s en relaties van gedachten kunt wisselen. Naast de prachtige natuur en rijke historie bruist het hier van de innovatieve ontwikkelingen op het gebied van Energie & Milieutechnologie, Health & High Tech en Food. Inspiratie genoeg!

Veluwe

In dit enorme beschermde natuurgebied heeft de natuur vrij spel. Zandverstuivingen, bossen en heidevelden, je hebt hier alle ruimte. Zoveel vierkante kilometers wilde natuur doet iets met je. Naast rust, vind je op en rond de Veluwe bijzondere locaties voor jouw evenement en is er volop ontwikkeling.

De regio rondom Wageningen en Ede is namelijk internationaal bekend als agri-food kennisregio. Wageningen UR en andere kennisinstellingen werken hier nauw samen met het bedrijfsleven op het gebied van onderzoek en innovatie rondom het thema voeding.

Midden op de Veluwe ligt de ideale congresstad Apeldoorn. Gastvrij, centraal gelegen en bruisend. Apeldoorn biedt niet alleen een ruime diversiteit aan congreslocaties; je vindt er ook hoogstaande accommodaties voor overnachting en volop vertier.

Lees verder

Regio Arnhem

Creatief, sportief en ondernemend, dat is Arnhem! Met een ligging vlakbij schitterende natuur, een goede bereikbaarheid en het grote aantal authentieke locaties vinkt Arnhem heel wat vakjes af op de wensenlijst van meeting- en event planners.

Rondom Arnhem vindt innovatie plaats op het gebied van energie en energietransitie, waterstof en cleantech. Grote namen als KEMA, BASF, AKZO Nobel en Nuon zijn gevestigd in deze hub voor Energie- & Milieu Technologie (EMT).  Al die bedrijven, kennis en knowhow maakt de regio Arnhem dé plek bij uitstek voor een congres of evenement rondom EMT.

Lees verder

Rijk van Nijmegen

In het Rijk van Nijmegen ervaar je de rijkdom van een levendige historie, omgeven door prachtige natuur. Nijmegen is onlosmakelijk verbonden met de Romeinen. Zo’n kleine tweeduizend jaar geleden streken ze neer op deze voor hen strategisch interessante plek.

Inmiddels vind je hier het grootste innovatienetwerk op het gebied van Life Sciences & Health. Bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden ontmoeten, verbinden en versterken elkaar via netwerkorganisatie Health Valley.

Lees verder
Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier