Rust, ruimte & volop groen

in de regio’s Veluwe, Arnhem, Nijmegen

Wist jij dat bijna één derde van alle bossen van Nederland in de regio Veluwe, Arnhem en Nijmegen ligt? Die rust, ruimte en al dat groen komen hartstikke goed van pas in een periode waarin aangeraden wordt drukte te vermijden. Wij begrijpen dat het spannende tijden zijn om een zakelijk evenement te organiseren. Eén zorg kunnen wij alvast bij je wegnemen: in onze regio heb je alle ruimte!

Wij hebben een aantal locaties voor je op een rijtje gezet waarbij het geen enkel probleem is om afstand te bewaren. Bovendien krijg je er als bonus een schitterend groene omgeving bij! Heb je bovendien al eens gedacht aan een buitenvergadering?

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is als Nederlands’ grootste natuurgebied dé plek als je op zoek bent naar rust en ruimte. Het gebied met maar liefst 5.400 hectare natuur wordt niet voor niets de groene schatkamer van Nederland genoemd! Binnen de muren van het park vind je naast de best beheerde biodiversiteit van Europa ook vier compleet ingerichte zalen én een evenementenweide. Gecombineerd met team(buildings)uitje in de natuur beleef je een complete dag. Met de Veluwe als achtertuin is Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel de ideale plek als je op zoek bent naar rust en ruimte. Naast vijf verschillende vergaderruimtes, kun je ook kiezen voor een vergaderervaring in de frisse buitenlucht. Samen ontsnappen op de Veluwe? Er is zelfs een heuse Pipowagen waarmee de koetsier je naar een mooie plek brengt.

Ruimte wordt niet alleen bepaald door een ruime plattegrond, maar ook door sfeer én een landelijke ligging. Met 27 hectare is het Nationaal Hippisch Centrum perfect voor evenementen waar je letterlijk de ruimte voor nodig hebt. Naast het kloppende hart van paardensport in Nederland is het een sportieve locatie met alle ruimte voor outdoor events en congrestivals. Oók met 1,5 meter afstand hou je nog voldoende ruimte over om een vrachtwagen de Amaliahal binnen te rijden, te vergaderen midden op het gras of een bijzondere seminar met je voeten in het zand te houden. Coronaproof vergaderen is ook geen enkel probleem bij De Bronckhorst Hoeve. Hoewel de herenboerderij stamt uit 1872, voelt de hoeve meer dan eigentijds. In buitenlocatie De Bronckgaerd vergader je tussen de oude appelbomen, perfect om spijkers met koppen te slaan terwijl je letterlijk op adem komt.

Centraal én groen gelegen, beide voorwaarden gelden voor Hotel Thermen Bussloo. Daarnaast zijn ze expert op het gebied van vitaliteit. Vanuit het bijbehorende Banyan Centre kunnen deskundige trainers worden ingezet voor een programma op maat. Extra leuk is het eilandje midden in het meer van Bussloo: hier kun je aanmeren voor een picknick of een bijeenkomst! Ook bij evenementenlocatie Watergoed/Omnivents profiteer je van de ligging aan het water. ’s Zomers vergader je heerlijk in de buitenlucht aan de recreatieplas van Slijk-Ewijk. Zodra het wat kouder wordt gaan de vuurtjes aan, of kies je voor een van de binnenlocaties op het terrein. Door flextenten te gebruiken zijn verschillende ruimtes met elkaar te combineren.

Lees ook deze artikelen:

Jouw contactpersoon

Neem contact op met Tatos Ohan. Hij adviseert je vrijblijvend over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier