Frisse energie? Geef je vergadering een sportief tintje!

Het aanwakkeren van de creativiteit voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst gaat nét iets beter in een inspirerende omgeving. En wat als je deze nieuwe vindingrijkheid combineert met een sportieve activiteit of een actieve omgeving? Eén berg frisse energie!

Wist je dat de voordelen van bewegen ook echt doorwerken in je meeting? Bewegen verbetert het functioneren van je brein, het vermindert angst – bijvoorbeeld om met een ongewoon maar geniaal idee te komen - en het vermindert stress. Bovendien sla je twee vliegen in één klap: nieuwe ideeën en vitale werknemers.

Gelderland is met zijn groene omgeving en zuurstofrijke lucht dé provincie bij uitstek voor een sportieve bijeenkomst. Niet voor niets ligt in Gelderland het hart van de Nederlandse topsport: Hotel Papendal. Bij Hotel Papendal komen de dynamiek van topsport en het bedrijfsleven op een kleurrijke manier samen. De energie en de passie waarmee zowel sporters als gasten op Papendal voor goud gaan, is kenmerkend voor deze energieke locatie.

Lees verder

Er zijn ontzettend veel manieren om je bijeenkomst een sportief tintje te geven. Zelf sportief aan de slag? Rolstoelbasketbal, boogschieten, een clinic van een beroemde sporter: het zijn allemaal activiteiten die perfect te combineren zijn met een zakelijke bijeenkomst. Mag het spannend? Denk dan eens aan quadrijden, paintballen, ziplinen of een escape game. Bij Watergoed! Eventlocatie, strandclub en restaurant kunnen ze het allemaal voor je organiseren.

Wil je wél geïnspireerd raken door een sportieve atmosfeer maar níet perse zelf aan de slag? Diverse sportieve locaties bieden ook uitstekende vergaderruimtes aan. Bij Omnisport Apeldoorn hebben de vergaderruimtes zicht op de topsporthallen. Topprestaties op de baan zorgen ongetwijfeld voor topprestaties in de zaal. Ook bij GelreDome in Arnhem - de thuishaven van eredivisieclub Vitesse maar ook internationaal bekend als evenementencomplex - kun je terecht voor een compleet nieuwe ervaring. Van vergaderen met 8 personen tot een compleet evenement voor tot 40.000 personen, op deze sportieve locatie kan het.

Plan je voorafgaand aan je zakelijke bijeenkomst een sportieve activiteit, dan blijkt je vergadering of brainstorm maar liefst de helft vruchtbaarder! Zelfs een wandelingetje levert al het gewenste effect. Nóg leuker is natuurlijk een rondje golf op Golfbaan het Rijk van Nijmegen. De sfeer van deze 18 holes golfbaan zorgt voor een perfecte balans tussen ontspanning en inspanning.

Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen staat in de startblokken om je te helpen zoeken naar de perfecte sportieve locatie voor jouw bijeenkomst of evenement. En spring eens op de fiets naar het werk: de dag begint opeens een stuk frisser!

Dit vind je misschien ook interessant:

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier