Locaties met een sportief tintje

Sport en zakendoen gaan perfect samen, dat bewijzen de verschillende sportieve evenementenlocaties in de regio wel! Doelen halen, teambuilding, presteren en gaan voor goud zijn tenslotte termen die in beide werelden van belang zijn. Een sportieve omgeving barst bovendien van de energie. Energie die jij en je team goed kunnen gebruiken tijdens jouw zakelijke bijeenkomst. Naast uitstekende faciliteiten, hebben zakelijke evenementenlocaties met een sportief tintje bovendien vaak allerlei mogelijkheden voor een sportieve breakout, clinic of sportspreker. Wij zetten een aantal locaties waar (top)sport en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten voor je op een rijtje:

Meetings of congressen tegen een sportieve achtergrond

Een andere omgeving, een andere energie. De meerwaarde van een externe meetinglocatie geldt zéker als de gekozen locatie een sportief tintje heeft. Een locatie waar dagelijks wordt ingezet op het ontwikkelen van talent en het neerzetten van topprestaties is Omnisport Apeldoorn. Deze Apeldoornse topsportlocatie is vooral bekend als dé plek waar de Nederlandse selectie baanwielrennen traint, maar ook atletiek en volleybal nemen hier een bijzondere plek in. Dit sportieve decor is de perfecte achtergrond voor een meeting of congres, mét of zonder sportief linkje. Naast dat de sporthallen - De Wieler- en Atletiekhal (9000 personen) en de Topsporthal (4000 personen) - in te zetten zijn voor grote evenementen, heeft Omnisport Apeldoorn ook een congrescentrum met verschillende zalen en breakoutrooms. Een haka of een andere sportieve break hoort hier uiteraard tot de mogelijkheden!

Laat je meeslepen door de kracht van sport

Ook bij Papendal is de aanwezigheid van topsport voelbaar én zichtbaar. Als thuisbasis van de NOC*NSF, bevindt je je hier in het hart van de Nederlandse topsport. Grote kans dat je hier een Olympisch sporter (in spé) ziet lopen of trainen. Deze sportieve evenementenlocatie ligt verscholen in de bossen van de Veluwe en aan de rand van Arnhem. Metaforen als het beste uit jezelf halen en gaan voor goud spreken hier voor zich, want Papendal is de locatie bij uitstek waar (top)sport en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Sport dient hier niet alleen als inspiratie voor het zakenleven, met diverse clinics kun je hier ook zelf aan de slag. Beachvolleybal, rolstoelbasketbal of de basis van het BMX-en leer je allemaal hier. Is vitaliteit een thema? Papendal besteedt bijzonder veel aandacht aan gezonde, duurzame en lekkere voeding.

Lees verder

Sportieve uitjes

Geen sportieve locatie, wél een zakelijke bijeenkomst in het teken van avontuur, actie, interactie en verbinding? Excel Events organiseert complete sportieve evenementen of losse workshops voor je. Vanuit De Werfloods aan de oevers van de Rijn brengt Excel Events jouw team in beweging, waarbij actieve teambuilding altijd de basis is van de ervaring.

Karten, bowlen, lasergamen, X-cube, escape, virtual reality, lasertag, darten en klimmen: je kunt het zo gek niet bedenken of het is de vinden of te doen op de 5500m2 van ZERO55 in Apeldoorn. Naast verschillende actieve bedrijfsuitjes, kun je hier ook terecht voor je vergadering of teambuilding. Met verschillende ruimtes geschikt voor groepen van 4 tot 250 personen kun je hier terecht voor maatwerk of kant en klare arrangementen.

Lees verder

Dit vind je misschien ook interessant:

Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier