Vergaderen in stijl: kies eens een kasteel of landgoed

Een indrukwekkende entree, stijlvolle zalen en een sfeervol grandeur. Gelderland is de provincie van landgoederen en kastelen! Misschien niet het eerste waar je aan denkt als je op zoek bent naar een vergaderlocatie? Toch heeft vergaderen in een kasteel of op een landgoed allerlei voordelen.

Het Hertogdom Gelre was in de Middeleeuwen een belangrijke macht. Veel kastelen zijn bewaard gebleven en inmiddels omgetoverd tot unieke vergaderlocaties. Vergaderen op een kasteel of landgoed zorgt voor een echte wauw-factor. Je raakt ongetwijfeld extra geïnspireerd door je historische omgeving. Een zakelijk succes of jubileum te vieren? Dan zullen de gasten een locatie met grandeur niet snel vergeten.

Onvergetelijk is dan ook een vergadering bij Kasteel en Landgoed Middachten – een kasteel in de ware zin van het woord. Graaf en Gravin zu Ortenburg zorgen ervoor dat het de zakelijke gasten aan niets ontbreekt. De bijeenkomst kan bovendien worden afgewisseld met een rondwandeling door kasteel, park of tuinen. Nog zo’n voordeel van een kasteel als vergaderlocatie!

Lees verder

Ga je er stiekem een beetje vanuit dat een historisch landgoed niet samengaat met een duurzame doelstelling? Ook dat is al lang niet meer waar. Landgoed Rhederoord heeft zelfs een Green Key Gold. Het landgoed wordt ook wel het best bewaarde geheim van de Veluwe genoemd. Bij deze verklapt! Vergaderen kan in het authentieke landhuis of het Koetshuis. Voor meetings en events vind je hier alles op één plek.

In Kasteel de Vanenburg word je ouderwets verwend. De rijke historie van het kasteel wordt hier zoveel mogelijk in ere gehouden en dat merk je! Door de verscheidenheid aan zalen voelen zowel kleine als grote groepen zich thuis op het landgoed. Kasteel De Vanenburg laat een krachtige samenstelling zien van historische schoonheid, stijl én hightech. Onderbreek je vergadering met een wandeling door de prachtige, kleurrijke tuinen en proost na afloop in het restaurant op een geslaagde dag. Van tuinterras tot intieme theekoepel, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Lees verder

Bij Landgoed Brakkesteyn gaan zakelijk en modern perfect samen met de rijke geschiedenis van het landgoed. De ruimtes kennen elk een ander formaat, geschikt voor kleine workshops en intieme vergaderdiners tot aan grote vergaderingen. Bij Landgoed Brakkesteyn ervaar je een oase van rust in Nijmegen.

Benieuwd naar nog meer geheimen van de buitenplaatsen en kastelen van in de regio? Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen zoekt graag met je mee!

Meer inspiratie voor jou:

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier