Maak kennis met 50|50 Hotel Congrescentrum Belmont

Ontdek de mogelijkheden van de unieke zakelijke locatie 50|50 Hotel Congrescentrum Belmont in Ede. Een prachtige locatie voor jouw vergadering of congres waar je kunt werken en genieten, en tegelijkertijd bijdraagt aan een mooiere samenleving. Wij spraken met Johanneke, manager front- en backoffice, marketing bij Belmont.

Wat is er allemaal mogelijk op deze zakelijke locatie?

"Veel! Belmont ligt centraal, maar midden in het bos, heeft 10 zalen, een congreshal voor groepen tot 300 personen met een 8 hectare groot park voor heerlijke buitenlunches en sportieve activiteiten en 50 hotelkamers".

Wat maakt Belmont uniek?

"Een event bij ons is niet alleen een dag volledig ontzorgd genieten, maar heeft ook sociale impact. Door bij ons te boeken geef je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kans om een nieuwe start te maken. Wij staan voor een inclusieve samenleving waarin iedereen een plek mag hebben. We zijn een onderdeel van het Leger des Heils. Daar draag jij met jouw evenement bij ons direct aan bij".

Wat is het meest bijzondere zakelijke evenement dat bij jullie georganiseerd is?

"Wij worden altijd blij van evenementen die van veel van onze mogelijkheden gebruikmaken. Vorig jaar hadden we een Bedankdag voor medewerkers van een scholengemeenschap die een prachtig plenair programma in de congreshal hadden met cabaret en een band en daarnaast buiten in het park in de stretchtent een netwerkbijeenkomst met foodkraampjes, koffievuurtjes en veel gezelligheid".

Lees verder

Meer lezen?

Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier