Business meets leisure

Sociale activiteiten zijn een mooie verrijking van je zakelijke evenement of bijeenkomst. Een actieve en vooral leuke break van je bijeenkomst is een uitstekend hulpmiddel ter bevordering van vertrouwen en onderlinge communicatie. Met een grote dichtheid aan dagattracties en volop ruimte in de natuur vind je in de regio’s Veluwe, Arnhem en Nijmegen altijd een activiteit die bij je bijeenkomst en doelgroep past. Wat dacht je van een tour op een e-chopper of een klassieke rally met Mini Coopers? Bekijk de mogelijkheden!

Nog meer inspiratie!

Wist je dat veel bezoekers van een congres of bijeenkomst aangeven dat het sociale programma - de activiteiten rondom de daadwerkelijke inhoud - stiekem dé reden is om deel te nemen aan een congres of evenement? Een aantrekkelijk sociaal programma, toegespitst op de inhoud én passend bij de regio waar je evenement of congres plaatsvindt, kan dus zomaar de doorslaggevende factor zijn voor een succesvol evenement! 

De regio's Veluwe, Arnhem en Nijmegen zijn een schot in de roos als je je inhoudelijke programma wilt uitbreiden met een inspirerend sociaal programma. Bruisende steden als Arnhem en Nijmegen liggen in een prachtige groene omgeving en de uitgestrekte natuur van de Veluwe ligt op een steenworp afstand.

Lees verder
Bekijk onze tips

Blijven slapen

Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier