Samen sterk(er): teambuilding in de regio

Na de zomermaanden alle neuzen weer dezelfde kant op? Naast dat teambuilding leuk is, is het ook nog eens hartstikke nuttig! Teambuilding draagt bij aan het versterken van sociale relaties en dat resulteert weer in meer productiviteit en een fijne sfeer op de werkvloer. Laat dat nu een van de belangrijkste voorwaarden zijn om het werkgeluk binnen de team vast te houden. Samenwerken, met je team een stevige uitdaging aangaan of simpelweg samen ontspannen, is een goede manier om de onderlinge banden aan te halen. De groene omgeving van de regio Veluwe Arnhem Nijmegen leent zich perfect voor uiteenlopende teambuildinguitjes. Wat gaan jij en je collega’s ondernemen?

Relaxte teambuilding

Dat teambuilden niet per se betekent dat je je samen in het zweet moet werken om resultaat te boeken, bewijst de ontspannen sfeer bij Golfbaan Rijk van Nijmegen. Door de heuvelachtige omgeving is deze golfbaan één van de mooiste én een van de meest gastvrije van Nederland. Naast alle faciliteiten voor een brainstormsessie of teambuildingbijeenkomst - mét uitzicht op de golfbaan - zijn zakelijke gasten ook welkom om samen een balletje te slaan tijdens golfclinic of een verzorgde bedrijfsgolfdag.

Niet alleen kun je op Buitengoed Panoven vergaderen in authentieke droogloodsen, het terrein is perfect als je je programma wilt uitbreiden met een teambuildingactiviteit. Hoewel de laatste steenbakker hier in 1983 het vuur doofde, kun je nog steeds je eigen steen bakken. Past boogschieten of een Oudhollands spel beter bij het doel van jouw teambuildingdag? Buitengoed Panoven stelt graag een speciaal programma samen.

Als echt interactief dóe-museum, is er in het Nederlands Watermuseum in Arnhem altijd wel een link te leggen met de doelen van zakelijke groepen die zich bezig houden met water en waterbeheer in al zijn vormen. Naast een bezoek aan het museum, kun je experimenteren in het Waterlab of de uitdaging aangaan om de code te kraken in de Escaperoom Waterproof.

Lees verder

In de natuur vind je volop parallellen met de werkvloer. Wat zijn bijvoorbeeld de overeenkomsten tussen mensen en apen? Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers’ Zoo maakt slim gebruik van alle kennis die ze in huis hebben. Van rondleidingen en workshops zoals een Zoo Experience, tot een Miljoenensafari en een Percussieworkshop. De dierentuin is een prachtig aanknopingspunt voor jouw teambuildingactiviteit.

Teambuilding met een linkje is de leukste manier van teambuilden. En dat linkje is ook in het Nederlands Openluchtmuseum altijd wel ergens te vinden. Het prachtige museumpark van 44 hectare geeft een uniek kijkje in de Nederlandse geschiedenis. Je kunt hier boogschieten, pubquizzen of een smokkelspel spelen, maar de rondleidingen die speciaal zijn afgestemd op een thema dat jullie interesseert zijn pas echt uniek!

Actief teambuilden

Een actieve vergaderbreak, avontuurlijk teamuitje of originele teambuilding, tijdens een activiteit verzorgd door Excel Events zit je niet stil. Het beste uit je team halen doet Excel Events met outdoor teambuilding zoals bamboestiek, bruggen bouwen of een boksworkshop, maar het belangrijkste is dat actie en avontuur in de frisse lucht voor een heldere geest zorgt!

VeluweActief is al dertig jaar hét organisatiebureau voor teambuilding en uitjes op de Veluwe. Door hun ligging aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom kennen ze de omgeving op hun duimpje en werken ze samen met alle mogelijke locaties in de omgeving. VeluweActief heeft meerdere verhuurlocaties voor fietsen, mountainbikes en (e-)scooters, maar verzorgt ook actieve outdooractiviteiten en spannende team challenges.

Anders-dan-anders teambuilding? Bij Spelerij-Uitvinderij ben je aan het goede adres. Afhankelijk van jullie wordt er een opdracht bedacht, waarbij je hoe dan ook úít je hoofd kruipt en aan het werk gezet wordt. Bouw samen een windturbine op wielen, een racewagen waarmee je als team een brandende kaars verplaatst of ga de strijd aan met elkaar tijdens de Schrootstrijd. Wie neemt de leiding?

Lees verder

Dit vind je misschien ook interessant:

Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier