Event services

In de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en op de Veluwe zijn veel moglijkheden voor een zakelijk evenement of vergadering. Maar waar begin je? Bij het organiseren van een zakelijk event of een bijeenkomst komt vaak heel wat kijken. Een geschikte locatie vinden, een programma in elkaar zetten en nog veel meer. Er zijn verschillende organisatiebureaus die je hierbij willen helpen. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke evenementen en nemen graag het werk uit handen. Samen met jou zorgen zij ervoor dat het event tot in de puntjes geregeld is. 

Hulp bij het organiseren

Af en toe is het fijn om de organisatie van je evenement uit handen te geven. Er komt namelijk veel bij kijken. Wist je dat software enorm helpt bij het organiseren, regelen en plannen? Daarom is Yellenge ontwikkeld, een premium event management platform van Gelderse komaf en gevestigd in Nijmegen. Het platform ontzorgt je bij het organiseren van welk type event dan ook. 

Voor het organiseren van een congres helpt Congress Care maar al te graag. Al sinds 1977 zijn zij specialist in het organiseren van congressen voor de medische wereld. Ze bieden verschillende services. Niet allees op het gebied van congressen, maar ook het organiseren van trainingen en vergaderingen, het regelen van sponsoeren en het bijhouden van de ledenadministratie. 

Voor het organiseren van een bedrijfsuitje kun je bij SOS Events terecht. Zij organiseren de leukste uitjes op de Veluwe voor de zakelijke markt. Onderdeel van SOS Events is de Veluwe Specialist en Klimbos Garderen. Van een Escape Tour tot een klimbos en van fietsen op de Veluwe tot rijden in een klassieke Mini Cooper, het kan hier allemaal!

Lees verder

Dienstverlening

  • Betuwe Express

    Ben je met een grote groep en heb je vervoer nodig? Betuwe Express staat voor je klaar! Zij brengen je van A naar B met een van hun 70 luxe touringcars voor 19 tot 90 personen. Ook bieden ze de gehele verzorging van complete reizen voor één of meerdere dagen in Nederland én ver daarbuiten.

    Betuwe Express
  • Buitenpoort Catering

    Buitenpoort catering is een cateraar met ruime ervaring in het verzorgen van catering bij evenementen. Of je nu een personeelsfeest organiseerd, een congres of een vergadering, Buitenpoort Catering is er voor de lekkerste hapjes en drankjes.

    Buitenpoort Catering
Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier