Bijzondere zakelijke locaties in de regio

Omgeven door natuur, midden in de stad. Hip en modern of klassiek. Van een knusse vergaderzaal tot een inspirerende ruimte voor een groots event: doordat de omgeving zo divers is, vind je in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en op de Veluwe voor elke zakelijke gelegenheid een passende plek. Bij deze unieke locaties zit je goed:

Vergaderen in de natuur voor extra inspiratie

Wist je dat vergaderen in de natuur voor extra inspiratie zorgt? Bij Bospaviljoen ’t Leesten  bevind je je tussen het groen en de fluitende vogels. Het duurzaam gebouwde, multifunctionele paviljoen huisvest ook Brasserie ‘t Leesten en het informatiecentrum van Staatsbosbeheer. Vergaderruimtes Eik en Berk zijn ideaal voor inspirerende vergadersessies, trainingen of teamlunches midden in de natuur.

Mídden in de natuur, maar dan anders: tussen de Bush, Desert, Ocean en Safari van Koninklijke Burgers' Zoo ligt het Safari Meeting Centre. Deze bijzondere locatie bestaat uit een Auditorium met 500 zitplaatsen met foyer, maar vergaderen kan met 20 tot 100 personen óók in een van de sfeervolle lodges. Dineren midden in het tropisch regenwoud kan in het vernieuwde Bush Restaurant.

Lees verder

Locaties met een verhaal

De Mauritskazerne in Ede is niet alleen een Rijksmonument, maar ook een evenementenlocatie met een verhaal! Het warm-industriële interieur met de monumentale ramen in de plenaire zaal, biedt ruimte aan groepen tot 350 personen. De voormalige barakken zijn perfect voor break-outsessies. De kazerne draagt daarnaast bij aan het bewustzijn rondom duurzame voeding en biedt lokale voedselmakers een prominente plek in hun aanbod.

Ook Rozet is zo’n dynamische hub waar je rijker naar buiten stapt. Naast cursussen, workshops, debatten, optredens en tentoonstellingen gericht op maatschappelijke en duurzame ontwikkeling en de creatieve industrie van Arnhem, kun je hier ook perfect terecht voor een zakelijk bezoek. Rozet is dé plek waar verbindingen worden gelegd. Vanaf het panoramaterras heb je bovendien een fantastisch uitzicht over de stad!

…een verhaal, dát heeft De IJsselstroom wel! De voormalige stoomwasserij pal aan de IJssel is volledig gerenoveerd tot een pand waar rust, ruimte en weidsheid de boventoon voeren. Je hebt de wasserij en het bijbehorende buitenterrein exclusief voor jezelf, waardoor de locatie perfect is voor heisessies of teamdagen. Naast effectief vergaderen, wip je hier zo even naar buiten voor een lunchwandeling langs de IJssel. Lunchpakketje mee en de ontspanning is compleet. Vanaf De IJsselstroom zit je zo in hartje Zuthpen.

Industriepark Kleefse Waard in Arnhem is een industriële locatie van een heel andere orde. Naast de ‘plug and play’ Industrial Studio’s, geschikt voor zowel fysieke events als livestreams en opnames, heeft IPKW kleinere kant-en-klaar ruimtes en een industriële hal van 525m2. De mogelijkheden van deze lege hal voor zakelijke evenementen tot 150 personen, vrijwel eindeloos zijn.

Culturele inspiratie

Midden in het historische centrum op misschien wel een van de mooiste locatie van Nijmegen, staat De Stevenskerk. Het monumentale middenschip leent zich verrassend genoeg heel goed voor een congres, beurs, feest of symposium. De geroemde akoestiek maakt dat de kerk ook een prachtige plek voor een concert of een lezing is en zelfs een viergangendiner is mogelijk. De Stevenskerk kan bijeenkomsten van 10 – 850 gasten hosten.

De spotlights op jouw gasten? Daarvoor zijn Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging de juiste locatie. De twee cultuurtempels liggen aan het beroemde Keizer Karelplein en hebben elk een eigen sfeer, waardoor ze elkaar perfect aanvullen. Van 10 tot 2200 gasten, in de grote schouwburg- of klassieke concertzaal, verschillende foyers en kleinere ruimtes: hier vind je het podium voor jouw zakelijke evenement!

Zoek je een mooie aanhaker voor jouw zakelijke evenement? Wedden dat je een haakje vindt in het Nederlands Openluchtmuseum? Het museumpark van 44 hectare biedt naast een prachtig groene omgeving een uniek kijkje in de Nederlandse geschiedenis. In sommige historische locaties kan vergaderd worden, zoals in de industriële Loods Goes. Het Nederlands Openluchtmuseum heeft mogelijkheden tot maar liefst 12.000 personen.

Lees verder

Sportief vergaderen

Voetballiefhebber of niet, de zakelijke mogelijkheden bij Vitesse zijn voor iedereen. De mediaruimte voor 70 personen, de bestuurskamer met zicht op het hoofdveld of de spelershome, die perfect te gebruiken is voor workshops of trainingen voor 100 personen. Het zijn allemaal unieke ruimtes voor een zakelijke ontmoeting. Tel de omliggende bossen van de Veluwe er bij op en deze locatie scoort!

Tijdens een zakelijke bijeenkomst bij Hotel Papendal haal jij ongetwijfeld het beste uit jezelf. Nergens komen topsport en bedrijfsleven zo goed samen. Naast 30 zalen – geschikt voor events van 4 tot en met 2000 personen – heeft Papendal een prachtig groen buitenterrein. Sportsprekers met een bijzonder verhaal of een sportieve break of clinic, geven jouw evenement nog eens een éxtra sportief tintje.

Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier