Bijzondere zakelijke locaties in Gelderland

Van vergaderen tot grootse evenementen; bij deze unieke locaties in Gelderland zit je altijd goed. Doordat de omgeving zo divers is, vind je hier voor elke zakelijke gelegenheid een passende plek: omgeven door natuur, midden in de stad, hip en modern of klassiek. Allemaal zijn ze bijzonder op hun eigen manier! Lees je mee?

Vergaderen in de natuur voor extra inspiratie

Wist je dat vergaderen in de natuur voor extra inspiratie zorgt? Dit feitje is Bospaviljoen ’t Leesten op het lijf geschreven: het multifunctionele paviljoen waarin ook Brasserie ‘t Leesten en het informatiecentrum van Staatsbosbeheer gehuisvest zijn, is duurzaam gebouwd en ligt tussen het groen en de fluitende vogels. Vergaderruimtes Eik en Berk zijn ideaal voor inspirerende vergadersessies, trainingen of teamlunches midden in de natuur.

Frisse lucht, nieuwe ervaringen en rust. In Nationaal Park de Veluwezoom is het geen kunst om de sleur te doorbreken. Bij Buitenplaats Beekhuizen staan verschillende lodgetenten op je te wachten, die kunnen dienen als bijzondere vergaderlocatie voor 20 personen. Eigen restaurant WOODZ verzorgt koffie/thee, lunch, borrel of diner. Tussendoor even je hoofd leegmaken? Je wandelt vanuit de tent zó de natuur in.

Mídden in de natuur, maar dan anders: tussen de Bush, Desert, Ocean en Safari van Koninklijke Burgers' Zoo ligt het Safari Meeting Centre. Deze bijzondere locatie bestaat uit een Auditorium met 500 zitplaatsen met foyer, maar vergaderen kan met 20 tot 100 personen óók in een van de sfeervolle lodges. Dineren midden in het tropisch regenwoud kan in het vernieuwde Bush Restaurant.

Locaties met een verhaal

De Mauritskazerne in Ede is niet alleen een Rijksmonument, maar ook een evenementenlocatie met een verhaal! Het warm-industriële interieur met de monumentale ramen in de plenaire zaal, biedt ruimte aan groepen tot 350 personen. De voormalige barakken zijn perfect voor break-outsessies. De kazerne draagt daarnaast bij aan het bewustzijn rondom duurzame voeding en biedt lokale voedselmakers een prominente plek in hun aanbod.

Ook Rozet is zo’n dynamische hub waar je rijker naar buiten stapt. Naast cursussen, workshops, debatten, optredens en tentoonstellingen gericht op maatschappelijke en duurzame ontwikkeling en de creatieve industrie van Arnhem, kun je hier ook perfect terecht voor een zakelijk bezoek. Rozet is dé plek waar verbindingen worden gelegd. Vanaf het panoramaterras heb je bovendien een fantastisch uitzicht over de stad!

Lees verder

Culturele inspiratie

De spotlights op jouw gasten? Daarvoor zijn Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging de juiste locatie. De twee cultuurtempels liggen aan het beroemde Keizer Karelplein en hebben elk een eigen sfeer, waardoor ze elkaar perfect aanvullen. Van 10 tot 2200 gasten, in de grote schouwburg- of klassieke concertzaal, verschillende foyers en kleinere ruimtes: hier vind je het podium voor jouw zakelijke evenement!

Zoek je een mooie aanhaker voor jouw zakelijke evenement? Wedden dat je een haakje vindt in het Nederlands Openluchtmuseum? Het museumpark van 44 hectare biedt naast een prachtig groene omgeving een uniek kijkje in de Nederlandse geschiedenis. In sommige historische locaties kan zelfs vergaderd worden, zoals in de industriële Loods Goes. Het Nederlands Openluchtmuseum heeft mogelijkheden tot maar liefst 12.000 personen.

Sportief vergaderen

Voetballiefhebber of niet, de zakelijke mogelijkheden bij Vitesse zijn voor iedereen. De mediaruimte voor 70 personen, de bestuurskamer met zicht op het hoofdveld of de spelershome, die perfect te gebruiken is voor workshops of trainingen voor 100 personen. Het zijn allemaal unieke ruimtes voor een zakelijke ontmoeting. Tel de omliggende bossen van de Veluwe er bij op en deze locatie scoort!

Tijdens een zakelijke bijeenkomst op Papendal haal jij ongetwijfeld het beste uit jezelf. Nergens komen topsport en bedrijfsleven zo goed samen. Naast 30 zalen – geschikt voor events van 4 tot en met 2000 personen – heeft Papendal een prachtig groen buitenterrein. Sportsprekers met een bijzonder verhaal of een sportieve break of clinic, geven jouw evenement nog eens een éxtra sportief tintje.

Lees verder
Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier