Vind je ideale zakelijke locatie!

Op zoek naar een echt goede locatie voor je zakelijke evenement of bijeenkomst? Die vind je gegarandeerd in de regio's Veluwe, Arnhem en Nijmegen. Mooie steden, overweldigende bossen, eindeloze uiterwaarden – en dat allemaal op een steenworp afstand van elkaar. Inspiratie genoeg dus. Bovendien bieden we dankzij de aanwezige expertise een extra rijke voedingsbodem aan organisaties uit de health en hightech, food, en energie- en milieutechnologie.

Wij begrijpen dat het spannende tijden zijn om een zakelijk evenement te organiseren. Eén zorg kunnen wij alvast bij je wegnemen: in onze regio's heb je alle ruimte! Wij helpen je met ons Convention Bureau de juiste omgeving en locatie(s) te vinden. Onze kennis delen we kosteloos met je.

Samen met gemeentes, ondernemers en andere partners zorgen we voor een sterk en up-to-date aanbod, zodat jij kunt vertrouwen op altijd passende locaties. Groot of klein, groen of stedelijk, in combinatie met overnachtingen of een buitenactiviteit. 

Veilig bijeenkomen op 1,5 meter afstand

Veel locaties in de regio's Veluwe, Arnhem en Nijmegen hebben aanpassingen doorgevoerd om jou veilig en gastvrij te kunnen ontvangen. Bekijk hier ons capaciteitsoverzicht en vind de ideale locatie voor jouw evenement op 1,5 meter afstand.

Lees verder
Meer informatie

Rust, ruimte en volop groen!

Wist jij dat bijna één derde van alle bossen van Nederland in de regio Veluwe, Arnhem en Nijmegen ligt? Die rust, ruimte en al dat groen komen hartstikke goed van pas in een periode waarin aangeraden wordt drukte te vermijden. Het zijn spannende tijden om een zakelijk evenement te organiseren. Afstand houden is de norm en er gelden veel aanvullende regels. Eén zorg kunnen wij alvast bij je wegnemen: in onze regio's heb je alle ruimte!

Wij hebben een aantal locaties voor je op een rijtje gezet waarbij het geen enkel probleem is om afstand te bewaren. Bovendien krijg je er als bonus een schitterend groene omgeving bij! 

Lees verder
Bekijk onze tips

Volop innovatieve ontwikkelingen

HEALTH & HIGH TECH

In het Rijk van Nijmegen maken techbedrijven in de zorg en medische wetenschap onze omgeving tot een rijke voedingsbodem voor grote congressen, seminars en andere bijeenkomsten. Je treft bij ons bekende namen, zoals Novio Tech Campus of het Radboud UMC. Maar ook een scala aan zorgstartups. Alleen daarom al is onze regio – ook wel bekend als Health Valley – een bezoek waard.

Lees meer

Foodvalley

Ben je actief in voedseltechnologie en -innovatie, dan vind je bij ons het juiste klimaat voor je evenement. In en rond Wageningen vind je de agrofood kennisregio, waar een scala aan wetenschappelijke instanties en innovatieve voedingsbedrijven je veel expertise en inspiratie bieden. Als Foodvalley is onze regio zelfs wereldwijd bekend. Zo’n omgeving geeft je evenement extra inhoud én uitstraling.

ENERGIE & MILIEUTECHNOLOGIE

In en rond Arnhem zijn namelijk alle faciliteiten en expertise van energie en milieutechnologie (EMT) aanwezig. Denk aan het innovatieve industriepark Kleefse Waard in Arnhem, waar zich steeds meer EMT-bedrijven vestigen. Zo’n omgeving draagt direct bij aan het succes en de uitstraling van je evenement.

Groen inspireert!

Nog nooit waren er zoveel bedrijven klaar om slimmer, bewuster en duurzamer te gaan werken. Inspiratie voor zo’n omslag doe je natuurlijk maar op één plek op: in een groene omgeving. Daarom is de Veluwe ideaal voor zakelijke evenementen die focussen op de toekomst, innovatie en verduurzaming.

ontdek onze regio's

Duizenden hectare ongerepte zandvlaktes, eeuwenoude bossen en zuurstofrijke lucht. De Veluwe, de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen barsten van de plekken waar je ongestoord kunt brainstormen en met collega’s en relaties van gedachten kunt wisselen.

Lees verder
lees meer

onze diensten

Als Convention Bureau adviseren wij meeting- en eventplanners professioneel, onafhankelijk en kosteloos over de mogelijkheden op de Veluwe en in de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen. We hebben veel kennis van de regio’s en een groot en waardevol netwerk, waardoor we je veel werk uit handen kunnen nemen. Plan je evenement en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Lees verder
Lees meer

congres- en vergaderlocaties - op de kaart:

Hoe kunnen we helpen? - We ondersteunen je bij:

Nieuws & inspiratie: