Vind je ideale zakelijke locatie!

Vind de perfecte congres- en vergaderlocatie

Regio
Capaciteit
Aantal zalen
Type locatie
Thema

Op zoek naar een echt goede locatie voor je zakelijke evenement of bijeenkomst? Die vind je gegarandeerd in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en op de Veluwe in plaatsen zoals Apeldoorn. Mooie steden, overweldigende bossen, eindeloze uiterwaarden – en dat allemaal op een steenworp afstand van elkaar. Inspiratie genoeg dus. Bovendien bieden we dankzij de aanwezige expertise een extra rijke voedingsbodem aan organisaties uit de health en hightech, foodenergie- en milieutechnologie en groen en duurzaamheid.

Samen met gemeentes, ondernemers en andere partners zorgen we voor een sterk en up-to-date aanbod, zodat jij kunt vertrouwen op altijd passende locaties. Groot of klein, groen of stedelijk, in combinatie met overnachtingen of een buitenactiviteit. 

Volop innovatieve ontwikkelingen

 • HEALTH & HIGH TECH

  In het Rijk van Nijmegen maken techbedrijven in de zorg en medische wetenschap onze omgeving tot een rijke voedingsbodem voor grote congressen, seminars en andere bijeenkomsten. Je treft bij ons bekende namen, zoals Novio Tech Campus of het Radboud UMC. Maar ook een scala aan zorgstartups. Alleen daarom al is onze regio – ook wel bekend als Health Valley – een bezoek waard.

  Lees meer

  HEALTH & HIGH TECH
 • Foodvalley

  Ben je actief in voedseltechnologie en -innovatie, dan vind je bij ons het juiste klimaat voor je evenement. In en rond Wageningen vind je de agrofood kennisregio, waar een scala aan wetenschappelijke instanties en innovatieve voedingsbedrijven je veel expertise en inspiratie bieden. Als Foodvalley is onze regio zelfs wereldwijd bekend. Zo’n omgeving geeft je evenement extra inhoud én uitstraling.

  Foodvalley
 • ENERGIE & MILIEUTECHNOLOGIE

  In en rond Arnhem zijn namelijk alle faciliteiten en expertise van energie en milieutechnologie (EMT) aanwezig. Denk aan het innovatieve industriepark Kleefse Waard in Arnhem, waar zich steeds meer EMT-bedrijven vestigen. Zo’n omgeving draagt direct bij aan het succes en de uitstraling van je evenement.

  ENERGIE & MILIEUTECHNOLOGIE
 • Groen inspireert!

  Nog nooit waren er zoveel bedrijven klaar om slimmer, bewuster en duurzamer te gaan werken. Inspiratie voor zo’n omslag doe je natuurlijk maar op één plek op: in een groene omgeving. Daarom is de Veluwe ideaal voor zakelijke evenementen die focussen op de toekomst, innovatie en verduurzaming.

  Groen inspireert!

congres- en vergaderlocaties - op de kaart:

Wie zijn wij?

Als Convention Bureau brengen we de mogelijkheden op de Veluwe en in de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen samen. We hebben veel kennis van de regio’s en een groot en waardevol netwerk. Laat je inspireren en vind je juiste zakelijke locatie! 

Lees verder

Nieuws & inspiratie:

Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier