Zakelijk bijeenkomen bij een groene buitenlocatie

Vergaderen, trainen of brainstormen alleen maar effectief binnen vier muren? Het tegenovergestelde is waar! Een groene omgeving brengt tot rust énstimuleert de creatieve cellen in je brein. De ideale combinatie voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst dus. Als groenste regio’s van Nederland hebben de Veluwe, Arnhem en Nijmegen de leukste locaties om middenin de natuur te vergaderen. Of je nu zoekt naar een comfortabele plek met uitzicht op het groen, een goed bereikbare uitvalsbasis of een out-of-the-box locatie waar je letterlijk met voeten in het groen staat, onderstaande locaties zullen je ongetwijfeld inspireren.

Midden in de 5400 hectare pure natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe wordt het niet groener dan bij vergaderlocatie Park Paviljoen. Hier organiseer je next level heisessies en combineer je de overweldigende natuur van het Nationale Park met fijne vergaderruimtes en goed eten en drinken. Een knapperend haardvuur in de winter of een schaduwrijk terras in de zomer, hier vind je in elk jaargetijde inspiratie genoeg!

Lees verder

Ook Buitenplaats Beekhuizen is een groene buitenlocatie waar je samen met je team helemaal op adem komt. Lodgetenten vormen hier een bijzondere vergaderlocatie waar je met een groep tot 20 personen terechtkunt. De Buitenplaats ligt in Nationaal Park de Veluwezoom, waardoor je zó de tent uitloopt om even een frisse neus te halen. WOODZ is het restaurant van deze bijzondere buitenlocatie. Kun je geen genoeg krijgen van alle rust en ruimte om je heen? Op Buitenplaats Beekhuizen kun je ook blijven overnachten.

Naast uitgestrekte bossen en oneindige heidegebieden van de Veluwe, is er het Veluwemeer. Vergaderen of een evenement met uitzicht over het water kan bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, direct gelegen aan het water. De A28 ligt om de hoek, dus hoewel je je heerlijk buiten waant, is de locatie perfect bereikbaar. Een prima uitvalsbasis om de omgeving bij je zakelijke evenement te betrekken. Het hotel heeft 9 verschillende ruimtes en een capaciteit tot 410 personen.

Zoek je een vergaderlocatie voor een totale buitenbeleving? Zet dan De Bronckhorsthoeve in Brummen op je lijstje. Deze voormalige herenboerderij ligt tussen de appelbomen en groene weiden zover je kunt kijken. Binnen zijn de zalen van alle gemakken voorzien, maar nog leuker is het om naar buiten te gaan. Het buitenterrein is geschikt voor inspirerende vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten van schapendrijven tot schermen. En natuurlijk geniet je hier van streekproducten!

Lees verder

Bij Postillion Hotel Arnhem vindt je het beste van twee werelden: Het Nationaal Park De Hoge Veluwe is vlakbij, maar óók het centrum van Arnhem ligt op een steenworp afstand. Zo kun je na een inspannende vergaderdag in een van de 12 multifunctionele vergaderzalen van het hotel herten spotten op de Veluwe óf even door het centrum van deze creatieve stad struinen. Geen haast om naar huis te gaan, want uiteraard kun je met je team blijven slapen om er een meerdaags verblijf van te maken.

Meer inspiratie voor een groene buitenlocatie voor een zakelijk evenement? Op conventionbureau.nl vind je de leukste locaties van de regio’s Veluwe, Arnhem en Nijmegen.

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier