De beste locaties voor jouw kerst- of nieuwsjaarsevent

Het komt al erg dichtbij en wat hebben we er zin in: kerst en de nieuwjaarswisseling! Deze feestdagen zijn de gezelligste en meest verbindende tijden van het jaar en dat moet goed gevierd worden. Geniet, verbind en vier de feestdagen met je collega’s tijdens een onvergetelijk event. Er zijn veel mooie locaties in de regio en we delen graag wat inspiratie om ervoor te zorgen dat iedereen het jaar spetterend af kan sluiten, en met een frisse blik aan een nieuw jaar kan beginnen!

Winterse sferen op De Hoge Veluwe

De winter is de tijd om de warmte en gezelligheid op te zoeken. Sluit het jaar feestelijk af of vier het begin van het nieuwe jaar met je collega’s of zakenrelaties. Het prachtige winterterras van Het Nationale Park De Hoge Veluwe biedt de ideale setting, omringd door knisperende vuurkorven en verlichte dennenbomen. Geniet van glühwein, chocolademelk en heerlijke winterse (vegetarische) gerechten van onder andere de barbecue. 

Winterparadijs bij Industrial Studios

Dit jaar organiseer je een onvergetelijke kerstevent bij Industrial Studios! De prachtige locatie is getransformeerd tot een kerst- en winterparadijs. Of je nu een ontbijt, lunch, diner, borrel, voorstelling of feestavond wilt organiseren, de mogelijkheden zijn eindeloos. De studio is volledig uitgerust met state-of-the-art faciliteiten, inclusief audio, visuele apparatuur en professionele verlichting. Wil jij de beleving compleet maken? Boek hier dan ook een kerstmarkt en stel jouw eigen kerstpakket samen voor een vooraf vastgesteld bedrag. Lokale leveranciers staan klaar met leuke geschenken die duurzaam, innovatief en lekker zijn!

Spetterend eindejaarsfeest bij Next Venue

Successen vieren doe je samen! En wat is er nou mooier dan het jaar afsluiten met een spetterend eindejaarsfeest? Dit draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van jouw medewerkers voor het komende jaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kerstfeest, een winterfair, of een kerstdiner met borrel. Bij een van de Next Venue locaties wordt het sowieso onvergetelijk. Afhankelijk van jouw wensen, toveren zij de locatie om in een gezellig kerst- of winterdecor: van een curlingbaan tot snowboard simulator, van glühwein tot oliebollen en van een Santa slee tot heel veel kerstbomen. Klinkt goed, toch?!

Bij Orpheus is alles mogelijk

Champagne, entertainment, kerstlichtjes en marshmallows roosteren boven de vuurkorf: Orpheus heeft weer zin in de feestdagen! Bij Orpheus kan je het je zo gek niet bedenken, ze maken alles mogelijk. Ze hebben een aantal exclusieve, spectaculaire en bovenal feestelijke ideeën voor kerstborrels, eindejaarsfeesten en nieuwjaarsrecepties. Wil je een dinershow in je eigen thema, een kerst- of nieuwjaarsevent gecombineerd met een voorstelling, een knusse kerstmarkt of live cooking met als decor vallende sneeuwvlokken en ijssculpturen? Kom met je gekste ideeën en pak helemaal uit!

Shop je eigen kerstpakket bij Buitenplaats Beekhuizen

Wat is een betere manier om het jaar af te sluiten dan middenin de prachtige natuur? Bij Buitenplaats Beekhuizen ben je aan het juiste adres. Stel zelf een unieke kerstattentie samen en geef een bijzonder verblijf op de adembenemende Veluwezoom cadeau! Naast de cadeaubon voor Buitenplaats Beekhuizen denken ze ook graag met je mee over andere gepersonaliseerde mogelijkheden, zoals een eigen kruidenmolen met receptenboekje, een bierpakketje of een feestelijke fles bubbels. Maak deze feestdagen extra speciaal en geef een geschenk waar het hele team van kan genieten!

Nog meer inspiratie:

Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier