Groen & Duurzaamheid

Groen inspireert!

Nog nooit waren er zoveel bedrijven klaar om slimmer, bewuster en duurzamer te gaan werken. Inspiratie voor zo’n omslag doe je natuurlijk maar op één plek op: in een groene omgeving. Daarom is de Veluwe ideaal voor zakelijke evenementen die focussen op de toekomst, innovatie en verduurzaming.

De Veluwe is het grootste natuurgebied van Nederland, centraal gelegen en met een rijke historie. Daardoor vind je hier een enorme diversiteit aan groene locaties: van klein kasteelhotel tot historische fabriekshal, van exclusief landgoed tot knusse blokhut. Er is dus altijd wel een locatie die past bij de grootte en de uitstraling die je voor jullie evenement zoekt – of dat nou een meerdaags congres is, een avondseminar of inspiratiedag.

Alle ruimte

Centraal op de Veluwe ligt Apeldoorn, de congresstad van de regio. Hier vind je meerdere locaties op relatief korte afstand van elkaar. Dat betekent dat je deelnemers eenvoudig van de ene naar de andere faciliteit wandelen, meestal door een prachtig bos. Want ondanks de hoge locatiedichtheid vind je hier, in onze groene omgeving, alle ruimte die je nodig hebt.

Slim gecombineerd

Naast je evenementlocatie is ook de passende overnachting makkelijk gevonden. En wil je jouw deelnemers iets extra’s bieden? Dan is een sportieve buitenactiviteit of een inspirerende boswandeling zo georganiseerd. Laat je inspireren door de fijne locaties in de regio!

Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier