Health & high tech

innovatie in de zorg

Als innovatieve organisatie in de zorg vind je bij ons de inspiratie en expertise die je nodig hebt om je evenement tot een succes te maken. In het Rijk van Nijmegen maken techbedrijven in de zorg en medische wetenschap onze omgeving tot een rijke voedingsbodem voor grote congressen, seminars en andere bijeenkomsten.

Je treft bij ons bekende namen, zoals Novio Tech Campus of het Radboud UMC. Maar ook een scala aan zorgstartups. Alleen daarom al is onze regio – ook wel bekend als Health Valley – een bezoek waard.

Welkom in Health Valley

Vanwege het grote aantal innovatieve zorgorganisaties staat onze regio ook wel bekend als Health Valley. De gelijknamige stichting zet zich in voor samenwerking tussen de aanwezige instanties en voor een gunstig vestigingsklimaat. Ontdek healthvalley.nl!

Lees verder
Health & High Tech Nijmegen
  • Health & High Tech Nijmegen

Altijd een passende locatie

Wij bieden je bijzondere locaties, gerund door ondernemers met veel ervaring in het organiseren van innovatieve zorgbijeenkomsten. Daardoor vind je altijd wel een locatie die past bij wat jij wil bereiken. En een ondernemer die je de juiste faciliteiten en inrichting kan bieden, wellicht zelfs contact met sponsors. Want hightech en health, dat vraagt om specifieke expertise. Van bouwprojecten voor de care, tot robotica en personal medicine in de cure – in onze regio hebben we er ervaring mee.

Slim gecombineerd

Bovendien kunnen we je passende overnachtingslocaties laten zien – van een rustiek landgoed tot een hip hotel. En wil je jouw deelnemers iets extra’s bieden? Dan is een sportieve buitenactiviteit of een inspirerende heidewandeling zo georganiseerd. Laat je inspireren door de fijne locaties in de regio!

Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier