Energie & milieutechnologie

brandstof voor de toekomst

Organiseer je een evenement in de energie en milieutechnologie (EMT), dan biedt onze regio dé omgeving voor je. In en rond Arnhem zijn namelijk alle faciliteiten en expertise aanwezig. Denk aan het innovatieve industriepark Kleefse Waard in Arnhem, waar zich steeds meer EMT-bedrijven vestigen. Zo’n omgeving draagt direct bij aan het succes en de uitstraling van je evenement.

Samen een schonere wereld

In de energietransitie zoeken allerlei bedrijven naar zuinige en innovatieve oplossingen. Zoals waterstof, de brandstof van de toekomst, of slim hergebruik van grondstoffen en afval. Laat nu net onze regio daar een schat aan ervaring in hebben. Een deel van de circa 1.400 EMT-bedrijven opent graag de deuren om anderen mee te laten profiteren van hun expertise.

Bovendien hebben we hier veel ervaren ondernemers met speciale evenementenlocaties voor de EMT-sector. Voor je congres, seminar of inspiratietour kun je daardoor kiezen uit een groot scala aan bijzondere onderkomens. Mét alle mogelijkheden en faciliteiten om te laten zien wat jouw bedrijf, cluster of branche in huis heeft. Sommige ondernemers kunnen je wellicht zelfs helpen sponsors te werven.

Slim gecombineerd

Een passende overnachtingslocatie voor je gasten vind je hier zo – van een rustiek landgoed tot een hip hotel. En wil je jouw deelnemers iets extra’s bieden? Dan is een sportieve buitenactiviteit of een inspirerende heidewandeling zo georganiseerd. Laat je inspireren door de fijne locaties in de regio!

Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier