Nederlands Watermuseum

Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt het Nederlands Watermuseum, op loopafstand van station Arnhem Centraal en de binnenstad van Arnhem. Een interactief doe-museum over de wondere wereld van water. Kom en ontdek hoe bijzonder water eigenlijk is. Je kunt er naast een individueel museumbezoek, ook uitstekend terecht voor zakelijke meetings en teambuildingsuitjes. Er zijn vergaderzalen van  2 t/m 120 personen en diverse break out rooms. Tijdens jullie meeting wordt door de medewerkers van het naastgelegen Grand Café Aan de Beek gezorgd voor de inwendige mens. Vanuit de serre en het terras heb je prachtig uitzicht over het park. Er is tevens apparatuur aanwezig voor een hybride event.

Het Nederlands Watermuseum is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op loopafstand van het centrum. Het aantal eigen parkeerplaatsen bij de locatie is beperkt.

Kenmerken

Hoe toegankelijk is deze locatie

Hier ga je heen

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier