Een geslaagd online event? Daar hoort een perfecte offline locatie bij!

Een op maat gemaakt programma: check. Voldoende digitale interactiemogelijkheden: check. Goede techniek: check. Een supersnelle internetverbinding: check. Inmiddels hebben we allemaal ervaring opgedaan met online en hybride evenementen. Waar krijgt jouw evenement ook online of hybride nét dat beetje meer?

Ook als je evenement uiteindelijk niet (volledig) live plaatsvindt, doet de locatie ertoe. Op beeld is een toffe locatie aantrekkelijker dan een green screen en als je voor een hybride variant toch een aantal gasten op locatie kunt ontvangen, dan is een fijne plek al helemaal onmisbaar!

Sanadome ontvangt je met open armen. Meerdere entrees, voldoende ruimte en verschillende zalen maakt het prima mogelijk om gasten te ontvangen, waardoor een evenement zowel live vanuit verschillende zalen als hybride kan plaatsvinden. Service en kwaliteit staat bij hen voorop.

In 2021 opende op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem de deuren van Industrial Studio’s: een professionele plug and play-studio in een industriële hal van 1.800 m2, geschikt voor livestreaming en opnames en te gebruiken voor bijvoorbeeld een onlinepresentatie, webinar of muzieklivestream. Het afgelopen jaar hebben ze online evenementen echt naar een hoger plan getild en brengen ze bijvoorbeeld ook advies uit waardoor je live of hybride evenement de professionele uitstraling van een tv-uitzending krijgt.

Lees verder

In het Nederlands Openluchtmuseum word je op het 44 hectare omvangende museumpark meegenomen op een reis door de tijd van het jaar 1600 tot het recente verleden. De bijzondere locaties die verspreid liggen in het park, bepalen de sfeer van jouw (online, live of hybride) evenement.

De opkomst van je zakelijke evenement vergroten, een groter publiek bereiken en je content ook na afloop nog kunnen uitzenden: om je zakelijke livestream bij een groter publiek onder de aandacht te kunnen brengen, hebben ze bij Safari Meeting Centre in Burgers’ zoo verschillende mogelijkheden ontwikkeld voor een zo compleet mogelijk hybride evenement. Livestream Lodge en Livestream Auditorium zijn compleet met technicus die het evenement online registreert.

Lees verder

Nog een reden nodig om een van de bovenstaande evenementenlocaties te boeken voor jouw online of hybride evenement? De afgelopen jaren hebben ze enorm veel ervaring opgedaan met allerlei nieuwe eventvormen. Een geslaagd online of hybride event? Maak gebruik van hun expertise!

Dit vind je misschien ook interessant:

Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier