Waarde toevoegen aan je evenement?

Vergeet het sociale programma niet!

Je inhoudelijke programma staat als een huis: inspirerende sprekers, creatieve sessies, ruimte voor interactie. Toch ben je er nog níet helemaal, want wist je dat veel bezoekers van een congres of bijeenkomst aangeven dat het sociale programma - de activiteiten rondom de daadwerkelijke inhoud - stiekem dé reden is om deel te nemen aan een congres of evenement? Een aantrekkelijk sociaal programma, toegespitst op de inhoud én passend bij de regio waar je evenement of congres plaatsvindt, kan dus zomaar de doorslaggevende factor zijn voor een succesvol evenement!

De regio Veluwe, Arnhem, Nijmegen is een schot in de roos als je je inhoudelijke programma wilt uitbreiden met een inspirerend sociaal programma. Bruisende steden als Arnhem en Nijmegen liggen in een prachtige groene omgeving en de uitgestrekte natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt op een steenworp afstand.

Sportief aan de slag

Een mooi startpunt om te beginnen met het invullen van jouw sociale programma is SOS Events. Zij zijn dé specialist van de Veluwe op het gebied van bedrijfsuitjes. Waardetoevoegend of vooral gezellig, bij SOS Events ben je aan het juiste adres. De verwachtingen van jouw bezoekers overtreffen gaat daarnaast ongetwijfeld lukken als je met Omnivents in zee gaat. Ok, niet letterlijk de zee, maar Omnivents heeft als thuisbasis wel Evenementenlocatie Watergoed aan de oevers van een prachtig meer. Ze zijn daarmee hét organisatiebureau voor een actief of sportief programma – overigens op elke gewenste locatie in de regio.

Lees verder

Verken de regio

Je voegt extra waarde toe als het sociale programma ervoor zorgt dat je bezoekers iets meekrijgen van de regio waar het evenement plaatsvindt. Dit kan door regionale lekkernijen tijdens de pauze, maar vergeet ook het culturele aanbod van de stad niet. Tijdens een stadswandeling in Arnhem of Nijmegen kunnen gasten de stad leren kennen terwijl ze naar hartenlust netwerken! De dag afsluiten met een spetterend feest of een intiem diner? Bij Fort Lent kijk je uit over de Waal terwijl je geniet van versbereide en lokale producten.

Daarnaast kun je met een krachtig sociaal programma veel meer dan alleen maar je gasten vermaken. Zowel de Apenheul als Burgers’ Zoo bieden interessante programma’s waarin de toehoorders elkaar én het dierenrijk beter leren kennen. Welke overeenkomsten zijn er tussen de bewoners van de Apenheul en jouw team? Hoe leven de dieren in de tropische zone in Burgers’ Zoo?

Kunst en cultuur

Bij CODA komen genieten, ontmoeten en cultuur onder een dak samen. De wisselende tentoonstellingen kunnen thematisch aansluiten bij de inhoud van je evenement, maar bovenal is het een plek vol inspiratie, prikkeling en creativiteit. Natuurlijk heeft de regio met Paleis het Loo ook een koninklijk tintje. Het paleis is een bijzonder decor voor een zakelijke bijeenkomst, maar tegelijkertijd ook een museum met indrukwekkend paleistuinen waar je heerlijk rond ronddwalen.

Lees verder

Door je gasten een uitgebalanceerde beleving tussen inhoud en sociale activiteiten te bieden, maak je je evenement écht memorabel. Natuurlijk was dit maar een kleine greep uit het uitgebreide aanbod in de regio Veluwe Arnhem Nijmegen. Meer informatie? Kijk dan op visitarnhem.com, visitnijmegen.com en visitveluwe.nl of neem contact op met Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen.

Dit vind je misschien ook interessant:

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier