Veilig vergaderen buiten de deur

De afgelopen maanden hebben vergaderlocaties met man en macht gewerkt om passend binnen de maatregelen tóch een veilige plek te creëren om zakelijk bijeen te komen. Locaties toonden zich enorm creatief en zijn een kei geworden in het meebewegen met de mogelijkheden. Door out-of-the box te denken en een aantal aanpassingen te doen, kunnen kleinere bijeenkomsten buiten de deur veilig plaatsvinden. Zodra ook de routekaart – zoals die op 13 oktober werd vastgelegd – het toelaat, staan de locaties in de startblokken. Klaar om jou te ontvangen!

De volgende locaties bieden voldoende inspiratie voor het moment waarop de stoplichten weer voorzichtig op groen gaan:

Kies voor groen!

Als je maar één reden zoekt voor een zakelijke evenement in Apeldoorn Congresstad, laat dat dan de schitterende natuur zijn. De weidsheid van de directe omgeving zie je terug in de locaties in Apeldoorn: zeeën van ruimte, karakter én voldoende parkeergelegenheid. Hier kom je met een wat kleinere groep prettig bijeen bij bijvoorbeeld Apenheul, STOOM of Paleis het Loo.

Mogen er weer grotere groepen ontvangen worden? Dan ben je ook bij Radio Kootwijk, Theater en Congres Orpheus en Zwitsal Apeldoorn aan het juiste adres.

Lees verder

Frisse breaks op een landgoed

Buitengoed De Panoven bevindt zich midden in de natuur van de Liemers. Hier kun je vergaderen in authentieke droogloodsen. Het erfgoed is ruim opgezet, dus dat betekent voldoende plek om ervoor te zorgen dat het de gasten op een veilige manier aan niets ontbreekt.

Nog zo’n parel van industrieel erfgoed is Landgoed Klarenbeek. Het geruis van de waterval, maar misschien nog wel meer authentieke ruimtes als de voormalige Zagerij, Slijperij, Stookruimte, Opslag, Magazijn en Werkplaats geven een bijeenkomst op dit landgoed een unieke sfeer. Door de verschillende ruimtes kan een grotere groep perfect in kleinere subgroepen uiteen gaan. De landgoederen zelf vormen bovendien het perfecte decor voor een frisse break.

Lees verder

Concentreren én ontspannen

In het bosrijke gebied tussen Amersfoort en Apeldoorn liggen verschillende Bilderberg Hotels, allemaal met hun eigen charme. Brainstormen in een van de 25 vergaderzalen van Bilderberg Hotel ’t Speulderbos, in de voetsporen van Prins Bernhard bij Bilderberg Hotel, Energie, concentratie en ontspanning bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh of een vorstelijk verblijf Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn.

Misschien wil je het liefst geconcentreerd werken én maximaal ontspannen? Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer ligt aan het Veluwemeer. Dit maakt de locatie ideaal voor bedrijven die hard werken graag combineren met sportieve activiteiten. Zodra de Postillion Hotels de deuren weer openen, staan ze weer klaar met hun gastvrijheid met een hoofdletter G.

Ook bij Conferentiecentrum Bouw & Infra Park kun je blijven slapen voor een extra effectieve bijeenkomst. Ze hebben er bovendien een comfortabele vergader- en trainingslocatie bij: Bij Fritz. Op deze unieke en groene plek kunnen allerlei zakelijke bijeenkomsten plaatsvinden. Door aangepaste zaalindelingen, looproutes en duidelijke markeringen is de locatie perfect ingericht voor bijeenkomsten met anderhalvemeter afstand.

Lees verder

Rijk van Nijmegen

Met gezondheid als hot topic is Sanadome Hotel & Spa dé plek om zakelijk te combineren met wellness. Om ultiem te ontspannen kunnen gasten overnachten in één van de 106 luxe hotelkamers, om de volgende dag vol energie aan de slag te kunnen in één van de 16 vergaderzalen. Ook het historische Fort Lent ligt in het Rijk van Nijmegen. Hier kun je uitwaaien aan de oevers van de Waal en het fort heeft verschillende ruimtes voor effectieve vergaderingen of inspirerende presentaties. Door het grote dakterras en de grote overdekte binnenplaats kunnen gasten voldoende afstand van elkaar houden.

Lees verder

Van looplijnen, extra in- en uitgangen, aanpassingen in de inrichting van de zalen, nieuwe horecaconcepten en de inzet van extra buitenruimtes, deze meetinglocaties laten zien dat het kan. Anders, maar niet minder gastvrij! Benieuwd naar de verdere mogelijkheden in de regio? Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen helpt je graag om de beste locatie bij jouw doel te vinden!

Dit vind je misschien ook interessant:

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier