Toffe teambuildingactiviteiten

Een goed teamgevoel, dat wil toch iedereen? Samen met je team werk je naar een gezamenlijk doel, waarbij je afhankelijk bent van de je collega’s voor het gewenste resultaat. Een goed op elkaar ingewerkt team werkt efficiënt, snel en continu. En bovendien zijn werknemers gemotiveerder, energieker en gelukkiger als ze in een team werken waarin ze zich thuis voelen. Regelmatig een uitje organiseren kan hier een positieve bijdrage aan leveren.

In Gelderland vind je toffe uitjes om met je team te ondernemen. Het plezier en de vereiste intensieve samenwerking versterkt de band tussen de collega’s. Dit zijn onze tips. Wanneer ga jij er weer op uit met je team?

Mijn tent is top
Wat komt er kijken bij het runnen van een organisatie? Dat leer je tijdens deze crisisgame. De crisis heeft de hele wereld in haar greep gehad en dwingt organisaties om te veranderen en haar product of dienst te innoveren. Tijdens een speeddateronde kom je erachter welke concurrenten zich in jouw omgeving bevinden en wat jullie in de toekomst voor elkaar zouden kunnen betekenen.
Daarnaast leer je onderhandelen met diverse partijen en kun je de krant van de dag gebruiken voor een extra voorsprong. De deelnemers zullen meer en meer gaan beseffen dat crisis niet iets tijdelijks is!

Djembe en boomwhacker workshop
Maak kennis met de Afrikaanse trommelcultuur! Tijdens deze workshop leren jij en jouw collega's op een leuke manier een instrument bespelen. Samen met de dirigent maken jullie een nieuw liedje met jullie groep. Zodra iedereen de basistechnieken onder de knie heeft, merk je dat er steeds meer samen wordt gewerkt om samen een uniek geluid te creëren.

Klimbos Garderen
Ga de hoogte in en klim door de Veluwse bossen! Klimbos Garderen bestaat uit negen verschillende parcoursen: een "Fun parcours" waarmee iedereen uit de voeten kan via de japansebrug en het spinnenweb, een "Challenge parcours" waarin je met een skateboard of aan een bungeekoord van boom naar boom gaat. Voor de echte diehards is er het "No limit parcours" en het "Tokkel parcours" waarbij je van boom naar boom roetsjt.

Tip: combineer een bezoek aan het klimbos met een van de vele andere activiteiten, zoals de Army dropping of een e-chopper tour.

SOS Events organiseert en begeleidt ruim duizend zakelijke events per jaar. Deze originele uitjes starten altijd vanaf een unieke locatie op de Veluwe. Met een bedrijfsuitje van SOS Events geniet je dus naast de unieke activiteiten ook van al het moois wat de Veluwe te bieden heeft!

Dit vind je misschien ook interessant:

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier