Teambuilding in Gelderland: zéker nooit saai!

Jij hebt ze ook gemist he, je collega’s!? Wie weet werken jullie inmiddels weer voorzichtig in kleinere teams op kantoor, misschien werk je nog thuis. Hoe leuk is het om straks weer iets echt sámen te kunnen doen! Teambuilding is naast leuk, ook nog eens hartstikke nuttig. Je ziet elkaar in een andere situatie, leert wellicht onverwachte kanten van elkaar kennen en na een stevige uitdaging functioneren jullie nóg beter als team. In de groene omgeving van regio’s Veluwe, Arnhem en Nijmegen barst het van de (sportieve) buitenlocaties waar teams hun hart op kunnen halen.

Dichte bossen, Het Nationale Park De Hoge Veluwe en water, heel veel water: de Veluwe, regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen hebben alle landschappen om eens lekker uit die comfortzone te komen! Dat betekent overigens níet dat je niet ook prima kunt ontspannen in de regio’s. Na gedane arbeid…

Van helicopterdropping tot klassieke rally

Plannen om samen met je team aan de gang te gaan? SOS Events organiseert alles van korte vergaderbreak tot aan een compleet teambuildingweekend. Van helicopterdropping tot klassieke Rally’s of bijzonder vervoer van en naar je volgende locatie: SOS Events zorgt ervoor dat het nooit saai wordt en jij je collega voortaan echt anders bekijkt. Met ruim duizend events per jaar mag je SOS Events wel een expert in bedrijfsuitjes noemen. Een mooi startpunt voor jouw uitje.

Lees verder

In, aan of op het water

Een teambuildinguitje aan het water is in elk seizoen lekker. Je bent er echt even uit! Wist je dat water zowel activerend als ontspannend werkt? Ben je niet bang voor een beetje actie en is vies worden geen probleem? Strandtent, restaurant en evenementenlocatie, Watergoed is net zo veelzijdig als het klinkt. Het avontuurlijke evenementenbureau Omnivents organiseert graag een bijzondere belevenis voor je. Van kant en klare arrangementen zoals quadrijden, paintballen of klimmen tot in de puntjes verzorgd maatwerk speciaal voor de doelen van jouw team. 

Afrikaanse én Nederlandse sferen

Teambuilding geeft het beste resultaat als je écht even helemaal weg bent. Liever niet te verder reizen? Bij Safari Meeting Center (Burgers’ Zoo) bezoek je de hele wereld, terwijl je Nederland niet eens uit hoeft. Hier vind je een tropisch regenwoud of de Afrikaanse savanne, met zakelijke lodges die voorzien zijn van alle technische gemakken. In de Longnek Bar drink je samen een borrel, en de dierentuin zelf is de perfecte plek voor een unieke natuurbeleving. Er echt even uit kan ook in typisch Nederlandse sferen. Herbestemd industrieel erfgoed staat garant voor een stoere omgeving, dit geldt ook voor Buitengoed De Panoven. In de verschillende loodsen en stallen zijn fijne groepsaccomodaties gebouwd, waardoor je na een intensieve dag kunt blijven slapen zonder dat de teams uiteen vliegen. Overnachten kan zelfs in een tipidorp! Leer elkaar eens beter kennen tijdens een potje archery tag, boogschieten, Hollandse spelen of disc golf.

Dit vind je misschien ook interessant:

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier