Pak je podium! Mooie theaters in Gelderland

Zakelijke evenementen én een kwalitatief cultureel programma: steeds meer Nederlandse theaters zien het als twee zijden van dezelfde medaille. Ze zijn bovendien hartstikke creatief en kunnen als volwaardig partner meedenken bij de organisatie van een zakelijk evenement. En dan hebben we het nog niet eens over de mogelijkheden van het schitterende podium en de bijbehorende grandeur!

Denk dus eens aan het boeken van een theater als je op zoek bent naar een bijzondere locatie voor je volgende zakelijke evenement. De mooiste theaters van Nederland staan misschien wel in Gelderland. We zetten er een paar voor je op een rijtje:

Apeldoorn

Creatieve ideeën, een persoonlijke aanpak, maar ook feilloze techniek en een flinke capaciteit zorgen voor podiumspektakel bij Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn. Wil jij een onvergetelijk evenement? De locatie telt 3 theaterzalen, 5 foyers en 8 vergaderzalen. Met een capaciteit van 2500 personen zit je bij Orpheus zeker goed!

Een andere verrassende congreslocatie in Apeldoorn is CODA Museum. De prikkelende kunsttentoonstellingen bieden genoeg inspiratie voor een onvergetelijke zakelijke bijeenkomst tot maar liefst 5000 deelnemers. Met de combinatie van een bibliotheek, museum en archief is CODA hét culturele hart van Apeldoorn. Tijdens een event in een van de 7 moderne ruimtes – met onder andere een auditorium – zit je hier middenin! 

Nijmegen

Hét toneel voor jouw zaken vind je aan het Nijmeegse Keizer Karelplein in de vorm van Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De VereenigingOf je nu kiest voor de Schouwburg – een van de grotere theaters van Nederland, of het Concertgebouw – akoestisch een van de beste ter wereld, beide locaties hebben een uniek karakter. De spectaculaire kroonluchters zorgen voor grandeur in de Grote Zaal van Concertgebouw De Vereeniging, terwijl ook de monumentale architectuur van de Stadsschouwburg imponeert. Een event of diner óp het podium? Dat kan hier ook!

Het Nijmeegse Huis voor de Kunsten De Lindenberg heeft niet één maar zelfs drie theaterzalen beschikbaar, plus verschillende lokalen, een bruisende restaurantcafé23 en de Valkhofzaal met schitterend uitzicht op de Waalbrug. Hier combineren ze de verhuur van hun theaterzalen al jaren met een breed theater- en cursusaanbod. Zoek je inspiratie of wil je je zakelijke bijeenkomst graag een creatief tintje geven? Bij de Lindenberg denken ze graag met je mee!

Als middeleeuws monument in het historische centrum van Nijmegen is de Stevenskerk naast Nijmeegs veelbezongen trots ook een veelzijdige locatie voor evenementen, congressen of andere bijeenkomsten. Met 450 zitplaatsen en een maximale capaciteit van 1000 personen is de Stevenskerk geschikt voor allerlei grootschalige evenementen. De schitterende glas-in-lood ramen en het bijzondere Königorgel geven elke zakelijke bijeenkomst meteen een bijzondere sfeer.

Arnhem

Voor de creativiteit van een theater met een intieme sfeer zit je goed bij Posttheater Arnhem. Het theater achter de monumentale gevel van het oude KAB-gebouw heeft verschillende zalen met elk een eigen karakter. Door de modernste technische voorzieningen zijn de zalen geschikt voor verschillende professionele presentaties, maar heb je er ook al eens aan gedacht om je zakelijke bijeenkomst te combineren met een theatervoorstelling of creatieve workshop?

Als de muren van dit Arnhemse icoon konden spreken… Alle ervaring en natuurlijk de bijzondere sfeer van Musis Arnhem staan tot je beschikking tijdens een evenement in dit bijzondere theater. Van groots (3000 personen) tot intiem (25 personen) heeft Musis unieke mogelijkheden. Met de komst van de nieuwe multifunctionele parkzaal won het theater verschillende internationale architectuurprijzen en zijn ze helemaal klaar voor de toekomst én jouw volgende zakelijke bijeenkomst.

Dit vind je misschien ook interessant:

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier