Inspiratie: zoek eens een buitenlocatie op voor je volgende bijeenkomst!

Het afgelopen jaar hebben we door beperkende maatregelen allemaal enorm veel binnen gezeten. Frisse buitenlucht geeft je een enorme boost en het voorjaar doet ons goed. Reden genoeg om op pad te gaan! Er zijn gelukkig steeds meer bijzondere buitenlocaties met uitstekende congres- en vergadermogelijkheden. Mag jouw volgende bijeenkomst helemaal out-of-the-box? Naast volop mogelijkheden voor een teambuildingactiviteit in de natuur, bieden veel buitenlocaties zelfs een professionele vergaderplek in de buitenlucht aan.

Als er een gebied in Nederland is met veel inspirerende buitenlocaties, dan is het Het Nationale Park De Hoge Veluwe wel. Centraal gelegen en met 3.200 hectare bos en 2.100 hectare hei uitgestrekt genoeg om dat echte buitengevoel te beleven. Niet voor niets wordt dit schitterende natuurgebied de groene schatkamer van Nederland genoemd! Uit verschillende wetenschappelijke studies blijkt dat mensen die tijd in de natuur doorbrengen, gestimuleerd worden tot creatief nadenken. Perfect voor een vruchtbare vergadering of training!

Middenin in die schatkamer ligt Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel. De zakelijke mogelijkheden en de natuur zijn hier als vanzelfsprekend met elkaar vervlochten. Naast de 20 multifunctionele zalen in het hotel en congrescentrum, kun je met een klein gezelschap tot 20 personen ook de bijzondere buitenlocaties De Werkplaats, de Kapschuur en Huisje James boeken. Of je nu even weg wilt van de drukte van alledag of graag de natuur induikt voor een sportieve teamuitdaging, bij Van der Valk Apeldoorn – de Cantharel kan het allebei.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is dan ook een walhalla voor allerlei buitenactiviteiten. Hier is een heisessie écht een heisessie! Mountainbiken, paardrijden of een wildsafari, door de zinnen te verzetten krijg je extra inspiratie om die nieuwe campagne op te starten of dat lastige probleem eindelijk eens te tackelen.

Niet alleen de aanwezigheid van Het Nationale Park De Hoge Veluwe maakt van Gelderland een van de groenste provincies van ons land. De prachtig glooiende bos- en heidelandschappen worden afgewisseld met een uitgestrekt rivierenlandschap. Midden in dat uitgestrekte rivierenlandschap, aan de oevers van de Waal bij Nijmegen ligt Fort Lent. Het eeuwenoude historische verdedigingswerk werd in de laatste 2 decennia getransformeerd tot een unieke vergader- en feestlocatie. Met een grote overdekte binnenplaats, verschillende ruimtes, klassieke gewelven en een fantastisch dakterras biedt Fort Lent allerlei mogelijkheden.

Daar waar Fort Lent een schitterend uitzicht heeft over de Waal, speelt water ook een belangrijke rol bij WatergoedStoer en ongepolijst, bij Watergoed zit je letterlijk met je voeten in het zand. De bakens verzetten en de boel even opschudden? Dat gaat perfect met de stoere buitenevenementen van Omnivents. Een congres met weids uitzicht over het water sluit je af met een feest in het strandpaviljoen en na een bijeenkomst in een tipi spring je op een quad om stoom af te blazen.

Kan jouw bedrijf wel even een dosis gezonde buitenlucht gebruiken? Neem contact op met Convention Bureau Gelderland voor onafhankelijk advies over bijzondere buitenlocaties in Gelderland.

Dit vind je misschien ook interessant:

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier