ZEPnl lanceert nieuwe groep in regio Arnhem/Nijmegen

Zelfstandig eventprofessionals uit de regio Arnhem/Nijmegen kunnen zich binnenkort aansluiten bij de eerste zakelijke event community in deze regio: ZEP025. Oprichtster Natasja Torcqué zag in 2018 een kans en startte met de ZEPnl community, speciaal voor freelance eventprofessionals in de regio Utrecht. Afgelopen jaren zijn daar de regio’s Amsterdam en Rotterdam bijgekomen en nu is het tijd voor verdere uitbreiding naar de regio Arnhem/Nijmegen.

Binnen de community geloven ze niet in concurrentie, maar in het versterken van elkaar. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten wordt kennis en informatie gedeeld, waardoor de deelnemers kunnen groeien als ondernemer en als eventprofessional. Ze leren elkaar echt kennen en daardoor ontstaan waardevolle contacten. Vanuit het netwerk wordt ook regelmatig samengewerkt aan projecten, wat zeker een meerwaarde kan zijn voor iedereen die zich aansluit.

Voor ZEP025 gaan de coördinatoren Mireille van Kempen (eventmanager), Alexandra van Driessen (eventmanager) en Carla Tijhuis (dagvoorzitter) elke maand een bijeenkomst organiseren. Met veel enthousiasme en energie willen ze de regio Arnhem/Nijmegen binnen de evenementenbranche op de kaart zetten. Samen bouwen ze een netwerk van ondernemers die elkaar (zakelijk) leren kennen, elkaar ondersteunen en weten te vinden. 

ZEP025 is een zakelijke community voor zelfstandige eventprofessionals in de regio Arnhem/Nijmegen. Iedere maand vindt er een ZEP025 bijeenkomst plaats bij een evenementenlocatie in de regio. Met verschillende expertises bouwen ze aan een krachtig fundament binnen de wereld van evenementen. 

Ben jij zelfstandig ondernemer en werkzaam in de evenementenbranche? Als je interesse hebt, kun je naar de eerste bijeenkomst van ZEP025 op dinsdag 8 september 2020. Voor de lancering zijn ze te gast in het prachtige Fort Lent in Lent. Kijk voor meer informatie op zepnl.nl/zep025.

Dit vind je misschien ook interessant:

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier