Oceandiva Nova

Stap met deze exclusieve walkthrough aan boord van de nieuwste ster op het water: de Oceandiva Nova. De Nova is een 100% elektrisch aangedreven evenementenschip bekroond met het Platinum-label van Green Award. Met een state-of-the-art ontwerp, de modernste faciliteiten en 2.625 vierkante meters verdeeld over drie verdiepingen is dit schip jouw ideale duurzame evenementenlocatie voor een breed scala aan evenementen tot 1500 gasten. Het voordeel van deze varende evenementenlocatie is dat het op wel 100 verschillende bestemmingen beschikbaar is. Zo ook in onder andere Arnhem en Nijmegen. 

De Oceandiva Nova maakt met haar indrukwekkende lengte van 86 meter en breedte van 17 meter een diepe indruk op haar gasten. Dankzij de flexibele binnen- en buitenruimtes, 6 bars, airconditioning, lift, flatscreens, keuken, licht- en geluidsset, garderobe, 35 toiletten, en wifi, kan elk evenement volledig op maat worden ontworpen. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer een wereld apart op deze veelzijdige en modern uitgeruste locatie.

Duurzame evenementenlocatie

De Oceandiva Nova is een indrukwekkend en stijlvol schip dat de lat hoger legt voor luxe locaties met een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid, aangedreven door een innovatieve 2,2 MW-batterij. Dankzij haar ongeëvenaarde veelzijdigheid is de Nova ideaal voor uiteenlopende evenementen zoals award ceremonies, filmpremières, modeshows, charity events, productlanceringen, brand events, recepties, conferenties en zakelijke diners. Het ervaren team werkt nauw samen met klanten om hun visie tot leven te brengen en een uniek, memorabel evenement te creëren.

Meer lezen?

Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier