MPI Crossing Borders event in Apeldoorn

Op 27 juni vindt het MPI Crossing Borders event plaats in Apeldoorn! Dit event wordt georganiseerd door Meeting Planners International (MPI) in samenwerking met Apeldoorn Partners. Op deze dag worden congres- en eventprofessionals gastvrij ontvangen in de groene en royale hoofdstad van de Veluwe: Apeldoorn. Jij bent ook van harte welkom!

Het programma begint om 09.30 uur bij Paleis Het Loo waar wordt verzameld. Vervolgens vertrekken de bussen naar Radio Kootwijk voor ontvangst en een inspirerende talk van Centraal Beheer, de grootste werkgever van Apeldoorn. Zij vertellen hoe zij de afgelopen jaren hebben gewerkt aan hun merk met onder andere waanzinnige tv-commercials waardoor iedereen de term ‘even Apeldoorn bellen’ kent en waarmee zij diverse STER Gouden Loeki’s hebben gewonnen. 

Na de lunch starten de twee afzonderlijke learning journeys: Vitaliteit & Veiligheid.

De dag wordt rond 17.30 uur afgesloten met een rondleiding en een royaal diner op verschillende schitterende plekjes op Paleis Het Loo. Het programma eindigt om 19.30 uur.

Wil jij als eventprofessional aanwezig zijn bij het MPI event?

Meld je dan meteen hier aan. Kies bij ‘Ik registreer als’ voor ‘Bring a planner’, uitgenodigd door Apeldoorn Partners. Zo kun je kosteloos deelnemen. Mocht de gekozen journey al vol zijn dan word je automatisch in de andere groep geplaatst. Fijn als je ook aangeeft of er eventuele dieetwensen of andere bijzonderheden zijn

Meer lezen?

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier