Industrial Studios veranderd in 'Act Eventstudios'

Industrial Studios heeft een nieuw naam! Sinds kort heeft het gloednieuwe evenementencomplex op Industriepark de Kleefse Waard in Arnhem de naam 'Act Evenstudios'. De locatie wil het kloppende hart gaan worden van evenementen binnen het domein van energie- en milieutechnologie (EMT), cleantech, duurzaamheid en innovatie. De nieuwe naam en locatie markeren het begin van een nieuw tijdperk voor Cas van Horck en Robert van den Tooren, die de handen ineenslaan als eigenaars van deze eventlocatie. 

Nieuwe locatie, nieuwe naam

Naast een nieuwe naam heeft Act Eventstudios dus ook een nieuwe locatie gekregen. De oude industriële locatie heeft een nieuwe binnenkant gekregen. Er is voor gekozen om het industriële karakter een modern tintje te geven. Act Eventstudios bevindt zich in het centrum van de energietransitie en duurzaamheid. Dankzij de strategische ligging is er een naadloze verbinding mogelijk met de innovatieve bedrijven op het park. Waar nieuwe verbindingen en samenwerkingen ontstaan. De nieuwe locatie verdient dan ook een nieuwe naam die beter past bij de identiteit. Act Eventstudios staat voor actie, rebelsheid en daadkracht. “Your act, Your event!”

Einde van een tijdperk voor Industrial Studios

Voor Industrial Studios betekent dit het einde van een tijdperk. Toen de coronapandemie fysieke evenementen abrupt tot stilstand bracht, speelden Nightlife Productions, nu Dutch AV, en Industriepark Kleefse Waard direct in op deze verandering. Samen bouwden ze een volledig plug-and-play studio voor het organiseren van online evenementen, en later hybride evenementen; Industrial Studios. Naarmate de wereld weer openging, groeide de vraag naar meer en grotere evenementen. De afgelopen drie jaar is er dan ook gebouwd aan een nieuwe, veelzijdige en duurzame eventlocatie. Van één studio naar een locatie met negen zalen; bij Act Eventstudios is alles mogelijk, van intieme vergaderingen tot evenementen met 750 bezoekers.

Meer Lezen?

Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier