Nieuwe vergaderlocatie ‘Bij Fritz’ geopend

Het conferentiehotel op het Bouw & Infra Park heeft een nieuwe naam en stijl

Vergaderlocatie ‘Bij Fritz’ heeft de deuren geopend! Bij Fritz is het vernieuwde Gebouw 60 op het Bouw & Infra Park, de voormalige Willem George Frederik Kazerne in Harderwijk. Met Bij Fritz heeft Congrescentrum B&I een comfortabele vergader- en trainingslocatie gecreëerd. Op een unieke en groene plek in het midden van het land kunnen grote en kleine zakelijke bijeenkomsten plaatsvinden.

Vergaderen, eten en slapen Bij Fritz

Het karakteristieke gebouw, het zonnige terras, de rustige groene omgeving maar vooral de comfortabele vergaderzalen zorgen ervoor dat bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen prettig verlopen. Dankzij de uitgebreide cateringmogelijkheden kunnen ontbijt, lunch, borrel en diner naar wens verzorgd worden en de enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat de bijeenkomst vlekkeloos verloopt. Omdat Bij Fritz over 29 comfortabele hotelkamers beschikt, is de locatie ook geschikt voor meerdaagse trainingen of workshops.

Het gezicht van Bij Fritz

Bij Fritz is gevestigd op de voormalige Willem George Frederik Kazerne, het Bouw & Infra Park. Fritz is de roepnaam van Willem George Frederik van Oranje-Nassau en hij was de jongste zoon van prins van Oranje Willem V en prinses Wilhelmina van Pruisen. Ondanks dat hij niet in deze kazerne verbleef, heeft hij met passie in het leger gediend. Dankzij Fritz heeft het conferentiehotel Gebouw 60 nu een eigen gezicht en stijl gekregen. De kleuren uit de portretten van Fritz zijn de basis voor de huisstijl, samen met zijn silhouet. Deze kleuren en stijl komen terug in het karakteristieke pand en de service.

Voorlopig op anderhalve meter afstand Bij Fritz

We ontkomen er niet aan, voorlopig houden we voldoende afstand van elkaar en dus houden ze Bij Fritz rekening met de anderhalve-meter bijeenkomsten. Door een aangepaste zaalindeling, looproutes, duidelijke markering en signing en het voldoende schoonmaken van o.a. de sanitaire voorzieningen, is de locatie ingericht voor anderhalvemeterbijeenkomsten.

Dit vind je misschien ook interessant:

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier