Nieuwe industriële evenementenlocatie in Nijmegen geopend

Aan de rand van centrum Nijmegen staat een indrukwekkend industrieel complex: De Vasim. Het gebouw is onderdeel van het NYMA-terrein, een bruisend gebied en een broedplaats voor ondernemers uit allerlei branches. Sinds augustus organiseert VasimEvents hier uiteenlopende evenementen, zoals congressen, beurzen, (bedrijfs)feesten en zakelijke events. De locatie is geschikt voor 50 – 2000 personen met zalen die zowel los als gecombineerd ingezet kunnen worden.

Simon Vennekens: “NYMA huisvest straks meer dan 100 getalenteerde ondernemers, zonde om al die expertise niet in te zetten! Dus VasimEvents bundelt de krachten met de buren en werkt veel samen met ondernemers uit het NYMA-gebied. We zijn daardoor flexibel met ruimtes, maar ook met programmamogelijkheden. Je hoeft niet in één ruimte te blijven, gebruik het gebied en ga op ontdekking!”

VasimEvents beschikt over drie vaste zalen, ruimtes met een vrij vloeroppervlak van meer dan 900 m2, 350 m2 en 125m2. Voor écht grote events betrekt de organisatie zelfs het hele buitenterrein erbij en tovert het in een mum van tijd om tot festivallocatie.

VasimEvents was voorheen HonigEvents en organiseerde (zakelijke) evenementen in het Honigcomplex. Het gebied bij de Honig gaat op de schop en veel ondernemers verhuizen daarom naar het NYMA-terrein. Zo ook HonigEvents, aangevuld met ervaren ondernemers One For The Road Catering en Ecolicht & Soundworks is VasimEvents geboren.

Meer lezen?

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier