De kerstborrel kan dit jaar gewoon doorgaan

Uit welk kerstliedje komt de zin ‘I won't even stay awake to hear those magic reindeer click’? Welke collega heeft een nestje met puppies gehad dit jaar? En wie maakt binnen 5 minuten de leukste augmented foto met de kerstman? Deze vragen kunnen allemaal voorbijkomen tijdens de online kerstborrel van SOS Events.

De jaarlijkse kerstborrel is bij veel bedrijven het hoogtepunt van het jaar. Fysiek bij elkaar komen wordt misschien een uitdaging dit jaar, maar afzeggen is niet nodig. SOS Events heeft namelijk een knotsgekke en gezellige Christmas Game voor jullie klaarliggen die je online met collega’s kan spelen.

Hoe werkt het spel?
Je maakt van tevoren teams en vervolgens barst de strijd los. Teams nemen het tegen elkaar op om de Christmas Game foutloos uit te spelen. De opdrachten in het spel hebben te maken met Kerst, maar blikken ook terug op het afgelopen jaar binnen je bedrijf. Het kan dus ook zomaar gaan over het bestverkochte product van het afgelopen jaar, en natuurlijk is er ook ruimte voor het jaarlijkse praatje van de directie, net als bij een 'normale' kerstborrel.

Ben je benieuwd watvoor kerstborrel er voor jouw organisatie kan worden geregeld? Kijk voor meer informatie en het aanvragen van een offerte op de website van SOS events

Dit vind je misschien ook interessant:

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier