Waarom Veluwe Arnhem Nijmegen

Op zoek naar een echt goede locatie voor je congres of bijeenkomst op of rond de Veluwe, Arnhem en Nijmegen? Profiteer van onze rijke voedingsbodem, vooral in de health-, food- en milieutechnologie. Wij helpen je onafhankelijk en kosteloos om de juiste omgeving en aansprekende evenementlocatie te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om elk kwartaal gratis inspiratie te ontvangen! 

De regio's

Onze expertises

 • Food Valley

  In en rond Wageningen vind je de agrofood kennisregio, waar een scala aan wetenschappelijke instanties en innovatieve voedingsbedrijven je veel expertise en inspiratie bieden. Als Food Valley is onze regio zelfs wereldwijd bekend.

  Lees meer
  Food Valley
 • Energie & milieutechnologie

  We hebben hier veel ervaren ondernemers met speciale evenementenlocaties voor de EMT-sector. Voor je congres, seminar of inspiratietour kun je daardoor kiezen uit een groot scala aan bijzondere onderkomens.

  Lees meer
  Energie & milieutechnologie
 • Groen & duurzaamheid

  Nog nooit waren er zoveel bedrijven klaar om slimmer, bewuster en duurzamer te gaan werken. Inspiratie voor zo’n omslag doe je natuurlijk maar op één plek op: in een groene omgeving.

  Lees meer
  Groen & duurzaamheid
 • Health en high-tech

  In het Rijk van Nijmegen maken techbedrijven in de zorg en medische wetenschap onze omgeving tot een rijke voedingsbodem voor grote congressen, seminars en andere bijeenkomsten.

  Lees meer
  Health en high-tech
Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier