Belvédère

Oorspronkelijk was de Belvédère een gewone waltoren, die omstreeks 1511 de naam Hoendertoren droeg. Uit die tijd stammen ook de grote kelders onder het gebouw, die nog tot 1818 in gebruik waren als kruitmagazijn. In deze karakteristieke sfeer biedt Landmark mogelijkheden voor gezelschappen voor een besloten diner, bruiloftsfeest, personeelsfeest, luxe vergadering of een zakelijke borrel. Ook een huwelijksvoltrekking behoort tot de mogelijkheden.

Belvédère biedt mogelijkheden van 10 tot 200 personen. De historische toren heeft capaciteit tot 80 personen. Belvédère beschikt over een groot overdekt terras tot 120 personen.

Bij Landmark staat het enthousiaste en vakbekwame team garant voor een perfecte verzorging, van binnenkomst tot vertrek. Landmarks absolute culinaire topkwaliteit wordt verzorgd door een eigen keukenteam.

Hier ga je heen

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier