Kinderpretpark Julianatoren

Een familiedag, bedrijfsfeest of relatiedag organiseren? Evenementenlocatie Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn is de ideale locatie voor een leuk en ontspannen dagje weg voor bedrijven!

Een verrassende locatie voor een zakelijke of een feestelijke bijeenkomst.

Evenementenlocatie Kinderpretpark Julianatoren is gelegen aan de rand van Apeldoorn midden in de Veluwse bossen. Julianatoren is via de A1 en A50 goed te bereiken en biedt voldoende parkeerplaatsen. Corine Punt omschrijft het pretpark als “een verrassende locatie voor een zakelijke of een feestelijke bijeenkomst, waarbij het nieuwe Jul & Julia Theater tal van mogelijkheden biedt.”

Voor groepen vanaf 20 personen heeft Kinderpretpark Julianatoren leuke en voordelige arrangementen samengesteld. Naast dat groepen vanaf 20 personen korting krijgen op de entreeprijs, profiteren zij ook van voordelige horecaprijzen in het pretpark. Elk groepsuitje met collega’s, familie of vrienden wordt té gek!

Hier ga je heen

Contact opnemen

Heb je vragen over de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen of de Veluwe als zakelijke bestemming of ben je op zoek naar aanvullende informatie? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Contactformulier