Foodvalley

topregio op het gebied van agrifood

Ben je actief in voedseltechnologie en -innovatie, dan vind je bij ons het juiste klimaat voor je evenement. In en rond Wageningen vind je de agrofood kennisregio, waar een scala aan wetenschappelijke instanties en innovatieve voedingsbedrijven je veel expertise en inspiratie bieden. Als Foodvalley is onze regio zelfs wereldwijd bekend. Zo’n omgeving geeft je evenement extra inhoud én uitstraling.

Wij helpen je graag met ideeën en contacten om je evenement tot een succes te maken – of je nu een groot congres organiseert, een inspiratietour of specialistisch seminar.

Altijd een passende locatie

In onze regio vind je bijzondere locaties, gerund door ondernemers met veel ervaring in het organiseren van innovatieve bijeenkomsten voor de voedingssector. Daardoor vind je altijd wel een locatie die past bij wat jij wil bereiken. En een ondernemer die je de juiste faciliteiten en inrichting kan bieden. Je wellicht zelfs helpt om sponsors te vinden. Want food, dat vraagt om specifieke expertise. Zeker agrofood – en daar hebben we in onze regio veel ervaring mee.

Slim gecombineerd

Bovendien kunnen we je passende overnachtingslocaties laten zien – van een rustiek landgoed tot een hip hotel. En wil je jouw deelnemers iets extra’s bieden? Dan is een sportieve buitenactiviteit of een inspirerende heidewandeling zo georganiseerd. Neem contact met ons op om je mogelijkheden door te spreken. We helpen je graag – natuurlijk helemaal vrijblijvend – verder.

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier