Sociale programma's

Sociale activiteiten zijn een mooie verrijking van je zakelijke evenement of bijeenkomst. Een actieve en vooral leuke break van je bijeenkomst is een uitstekend hulpmiddel ter bevordering van vertrouwen en onderlinge communicatie. Met een grote dichtheid aan dagattracties en volop ruimte in de natuur vind je in de regio’s Veluwe, Arnhem en Nijmegen altijd een activiteit die bij je bijeenkomst en doelgroep past. Wat dacht je van een tour op een e-chopper of een klassieke rally met Mini Coopers? Bekijk de mogelijkheden!

Nog meer inspiratie!

Wist je dat veel bezoekers van een congres of bijeenkomst aangeven dat het sociale programma - de activiteiten rondom de daadwerkelijke inhoud - stiekem dé reden is om deel te nemen aan een congres of evenement? Een aantrekkelijk sociaal programma, toegespitst op de inhoud én passend bij de regio waar je evenement of congres plaatsvindt, kan dus zomaar de doorslaggevende factor zijn voor een succesvol evenement! 

De regio's Veluwe, Arnhem en Nijmegen zijn een schot in de roos als je je inhoudelijke programma wilt uitbreiden met een inspirerend sociaal programma. Bruisende steden als Arnhem en Nijmegen liggen in een prachtige groene omgeving en de uitgestrekte natuur van de Veluwe ligt op een steenworp afstand.

Lees verder
Bekijk onze tips
Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier