Sociale programma's

Sociale activiteiten zijn een mooie verrijking van je zakelijke evenement of bijeenkomst. Een actieve en vooral leuke break van je bijeenkomst is een uitstekend hulpmiddel ter bevordering van vertrouwen en onderlinge communicatie. Met een grote dichtheid aan dagattracties en volop ruimte in de natuur vind je in de regio’s Veluwe, Arnhem en Nijmegen altijd een activiteit die bij je bijeenkomst en doelgroep past. Wat dacht je van een tour op een e-chopper of een klassieke rally met Mini Coopers? Bekijk de mogelijkheden!

 • Omnivents en evenementenlocatie Watergoed!

  Stel je voor: met je collega’s BBQ’en op het strandje bij het Paviljoen, quad rijden op een van de 4x4 terreinen. Of wat dacht je van een knallend feest met uitzicht op het water? 

  Lees meer
 • Nationaal Hippisch Centrum

  Een men & managementtraining is gegarandeerd nieuw voor je collega's!

  Lees meer
 • Hotel Papendal

  Ga voor een clinic rolstoelbasketbal.

  Lees meer
 • Congrescentrum B&I

  Big Stuff! Stap in de cabine van een graafmachine, shovel of mobiele kraan.

  Lees meer
 • Apenheul

  Mensen zijn nét apen.

  Lees meer
 • Omnisport Apeldoorn

  Moedig elkaar aan op de wielerbaan.

  Lees meer
 • Burger's Zoo

  Inspiratie uit de natuur.

  Lees meer
 • Nederlands Openluchtmuseum

  Brandende vuurtjes, knisperend hout en eindeloze lampjes; de ideale winterse setting waar je caféspellen kunt spelen.

  Lees meer

Nog meer inspiratie!

Wist je dat veel bezoekers van een congres of bijeenkomst aangeven dat het sociale programma - de activiteiten rondom de daadwerkelijke inhoud - stiekem dé reden is om deel te nemen aan een congres of evenement? Een aantrekkelijk sociaal programma, toegespitst op de inhoud én passend bij de regio waar je evenement of congres plaatsvindt, kan dus zomaar de doorslaggevende factor zijn voor een succesvol evenement! 

De regio's Veluwe, Arnhem en Nijmegen zijn een schot in de roos als je je inhoudelijke programma wilt uitbreiden met een inspirerend sociaal programma. Bruisende steden als Arnhem en Nijmegen liggen in een prachtige groene omgeving en de uitgestrekte natuur van de Veluwe ligt op een steenworp afstand.

Bekijk onze tips
Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier