Sociale programma's

Sociale activiteiten zijn een mooie verrijking van je zakelijke evenement of bijeenkomst. Een actieve en vooral leuke break van je bijeenkomst is een uitstekend hulpmiddel ter bevordering van vertrouwen en onderlinge communicatie. Met een grote dichtheid aan dagattracties en volop ruimte in de natuur vind je in de regio’s Veluwe, Arnhem en Nijmegen altijd een activiteit die bij je bijeenkomst en doelgroep past. Wat dacht je van een tour op een e-chopper of een klassieke rally met Mini Coopers? Wij adviseren je graag in je keuze voor een sociaal programma, neem daarvoor gerust contact op.

Omnivents en evenementenlocatie Watergoed!

Stel je voor: met je collega’s BBQ’en op het strandje bij het Paviljoen, quad rijden op een van de 4x4 terreinen. Of wat dacht je van een knallend feest met uitzicht op het water? 

Lees meer

Nationaal Hippisch Centrum

Een men & managementtraining is gegarandeerd nieuw voor je collega's!

Lees meer

Hotel Papendal

Ga voor een clinic rolstoelbasketbal.

Lees meer

Congrescentrum B&I

Big Stuff! Stap in de cabine van een graafmachine, shovel of mobiele kraan.

Lees meer

Apenheul

Mensen zijn nét apen.

Lees meer

Omnisport Apeldoorn

Moedig elkaar aan op de wielerbaan.

Lees meer

Burger's Zoo

Inspiratie uit de natuur.

Lees meer

Nederlands Openluchtmuseum

Brandende vuurtjes, knisperend hout en eindeloze lampjes; de ideale winterse setting waar je caféspellen kunt spelen.

Lees meer

Nog meer inspiratie!

Wist je dat veel bezoekers van een congres of bijeenkomst aangeven dat het sociale programma - de activiteiten rondom de daadwerkelijke inhoud - stiekem dé reden is om deel te nemen aan een congres of evenement? Een aantrekkelijk sociaal programma, toegespitst op de inhoud én passend bij de regio waar je evenement of congres plaatsvindt, kan dus zomaar de doorslaggevende factor zijn voor een succesvol evenement! 

De regio's Veluwe, Arnhem en Nijmegen zijn een schot in de roos als je je inhoudelijke programma wilt uitbreiden met een inspirerend sociaal programma. Bruisende steden als Arnhem en Nijmegen liggen in een prachtige groene omgeving en de uitgestrekte natuur van de Veluwe ligt op een steenworp afstand.

Lees verder
Bekijk onze tips