Winterwonderland in de Industrial Studios

Winterwonderland in de Industrial Studios

Het einde van een bijzonder en uitdagend jaar is in zicht. Normaliter is dit dé tijd om samen met personeel terug te blikken en vooruit te kijken tijdens een gezellige kerstbrunch, -borrel of –diner. Daarnaast is proosten met relaties op een goed nieuwjaar ook vaak vaste prik in de eerste weken van het nieuwe jaar. Helaas moeten we dit jaar door Corona opzoek naar alternatieven om samen te kunnen zijn.

Alternatieve kerst- en nieuwjaarsbijeenkomsten in een Winterwonderland studio

De professionele ‘plug and play’ studio is geschikt voor diverse soorten livestreams en opnames. De studio is te gebruiken voor zakelijke evenementen zoals presentaties, webinars, talkshows en interviews maar is ook zeer geschikt voor online kerst- en nieuwjaarsbijeenkomsten.

Speciaal voor de laatste weken van 2020 en de eerste week van 2021 wordt de studio omgetoverd tot een winterwonderland! Volledig voorzien van kerstbomen, mooie verlichting en sneeuw voor de optimale sfeerbeleving.

Interactieve spellen met personeel

Industrial Studios biedt ook diverse inhoudelijke spelprogramma’s aan om een gezellig en interactief samenzijn te realiseren. Natuurlijk is er ook ruimte voor inhoudelijke invulling vanuit de organisatie.

Speel een gezellig potje online bingo, ga de strijd met elkaar aan tijdens een quiz of ontdek elkaars verborgen talenten tijdens een talentenshow! Ontvang thuis een lekker borrelpakketje of bestel een online bierproeverij en vier met elkaar het einde van dit bijzondere jaar of het begin van het nieuwe jaar!

Bekijk alle mogelijkheden op de website van Industrial Studios

Over Industrial Studios

Een professionele ‘plug and play’ studio in een industriële hal, geschikt voor livestreaming en opnames en te gebruiken voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld een online presentatie, webinar of muziek livestream.

Industrial Studios is een label van Industriepark Kleefse Waard (IPKW) en Nightlife Productions en gevestigd op IPKW in Arnhem. IPKW huisvest verschillende duurzame en energie-gerelateerde bedrijven en is vorig jaar uitgeroepen tot meest duurzame werkplek van Nederland.

Nightlife Productions is een professionele toeleverancier van audiovisuele middelen en specialist op het gebied van technische producties. Van podiumoverkappingen voor festivals compleet met licht en geluid tot een corporate congres voor 2.500 zittende gasten met panorama projectie.

Kijk voor meer informatie over Industrial Studios op www.industrialstudios.nl

Dit vind je misschien ook interessant:

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier