Zakelijke locaties dichtbij stad en groen

Ben je op zoek naar een echt goede locatie voor je zakelijke evenement of bijeenkomst? Een plek die je congres, vergadering of brainstorm nét dat beetje extra beleving bezorgt? Regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen hebben genoeg inspirerende plekken dichtbij stad en groen.

Mooie steden, overweldigende bossen, eindeloze uiterwaarden – en dat allemaal op steenworp afstand van elkaar. Inspiratie genoeg dus. Bovendien bieden we dankzij de aanwezige expertise een extra rijke voedingsbodem aan organisaties uit de health en hightech en energie- en milieutechnologie.

Vergaderlocaties

Kies je voor een locatie in het bruisende centrum of liever in alle rust met een indrukwekkend uitzicht? Dit zijn de plekken waar jij moet zijn voor je volgende zakelijke bijeenkomst.

 • Safari Meeting Centre

  Ontdek het luxe zakelijke congrescentrum Safari Meeting Centre in het Arnhemse dierenpark Burgers’ Zoo. Aan één zijde kijk je uit over het overdekte tropisch regenwoud, terwijl je aan de andere zijde geniet van een prachtig panorama over de Oost-Afrikaanse savanne.

  Meer informatie
  Safari Meeting Centre
 • Nederlands Openluchtmuseum

  Bij het Nederlands Openluchtmuseum ben je aan het juiste adres voor een bedrijfsuitje, evenement, vergadering, diner of feest. Schrijf geschiedenis met je event op dit uitgestrekte natuurlijke museumpark aan de rand van Arnhem.

  Meer informatie
  Nederlands Openluchtmuseum
 • Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

  Met twaalf multifunctionele zalen en uitstekende bereikbaarheid is Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent dé perfecte locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Organiseer hier jouw vergadering, congres, training, dinerbuffet, receptie of feest voor 2 tot 450 personen.

  Meer informatie
  Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent
 • Center Parcs Het Heijderbos

  Maak je klaar voor een bijeenkomst bij Het Heijderbos, gelegen in één van de mooiste bossen vlakbij Nijmegen. Het Business Center is in een nieuw jasje gestoken en biedt plaats aan groepen van 4 tot 250 personen.

  Meer informatie
  Center Parcs Het Heijderbos

Dit is regio Arnhem

Creatief, sportief en ondernemend, dat is Arnhem! Met een ligging vlakbij schitterende natuur, een goede bereikbaarheid en het grote aantal authentieke locaties vinkt Arnhem heel wat vakjes af op de wensenlijst van meeting- en event planners.

Energie & Milieutechnologie

In en rond Arnhem zijn alle faciliteiten en expertise van energie en milieutechnologie (EMT) aanwezig. Denk aan het innovatieve industriepark Kleefse Waard in Arnhem, waar zich steeds meer EMT-bedrijven vestigen. Zo’n omgeving draagt direct bij aan het succes en de uitstraling van je evenement.

Lees verder
Meer informatie

Dit is het Rijk van Nijmegen

Ervaar de rijkdom van een levendige historie, omgeven door prachtige natuur in het Rijk van Nijmegen. De stad Nijmegen is onlosmakelijk verbonden met de Romeinen. Zo’n kleine tweeduizend jaar geleden streken ze neer op deze voor hen strategisch interessante plek.

Health & High tech

In het Rijk van Nijmegen maken techbedrijven in de zorg en medische wetenschap onze omgeving tot een rijke voedingsbodem voor grote congressen, seminars en andere bijeenkomsten. Je treft bij ons bekende namen, zoals Novio Tech Campus of het Radboud UMC. Maar ook een scala aan zorgstartups. Alleen daarom al is onze regio – ook wel bekend als Health Valley – een bezoek waard.

Lees verder
Meer informatie

Zakelijke bijeenkomst dichtbij stad en groen - Sfeer proeven

Vind je ideale zakelijke locatie in regio Arnhem of het Rijk van Nijmegen

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier