Zakelijke locaties dichtbij stad en groen

Ben je op zoek naar een echt goede locatie voor je zakelijke evenement of bijeenkomst? Een plek die je congres, vergadering of brainstorm nét dat beetje extra beleving bezorgt? Regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen hebben genoeg inspirerende plekken dichtbij stad en groen.

Mooie steden, overweldigende bossen, eindeloze uiterwaarden – en dat allemaal op steenworp afstand van elkaar. Inspiratie genoeg dus. Bovendien bieden we dankzij de aanwezige expertise een extra rijke voedingsbodem aan organisaties uit de health en hightech en energie- en milieutechnologie.

11 zakelijke locaties - Inspirerend & uitnodigend

Kies je voor een locatie in het bruisende centrum of liever in alle rust met een indrukwekkend uitzicht? Dit zijn de plekken waar jij moet zijn voor je volgende zakelijke bijeenkomst.

 • Safari Meeting Centre

  Ontdek het luxe zakelijke congrescentrum Safari Meeting Centre in het Arnhemse dierenpark Burgers’ Zoo. Aan één zijde kijk je uit over het overdekte tropisch regenwoud, terwijl je aan de andere zijde geniet van een prachtig panorama over de Oost-Afrikaanse savanne.

  Safari Meeting Centre
 • Nederlands Openluchtmuseum

  Bij het Nederlands Openluchtmuseum ben je aan het juiste adres voor een vergadering, seminair, training, bedrijfsuitje, diner of feest. Schrijf geschiedenis met je event op dit uitgestrekte natuurlijke museumpark aan de rand van Arnhem.

  Nederlands Openluchtmuseum
 • Excel Events

  In samenwerking met diverse locaties verzorgt Excel Events jouw verbindende teamuitje of inspirerende vergaderbeak - het liefst midden in de natuur!

  Excel Events
 • Vitesse

  Vitesse biedt een verscheidenheid aan zakelijke mogelijkheden. Van een oase aan rust in een prachtige vergaderruimte tot een rondje lopen in de pauze tussen de topsporters.

  Vitesse
 • Omnia

  Midden in het hart van de Food Valley is Omnia dé locatie op het gebied van Agri- Food- and Life Sciences. 

  Omnia
 • Walburgis Residenties

  In de Walburgiskerk in het centrum van Arnhem vind je perfecte ambiance voor een inspirerende vergadering of sfeervol diner.

  Walburgis Residenties
 • Papendal

  Papendal is gespecialiseerd in het leveren van topprestaties op maat. Of het nu een congres voor 2500 deelnemers betreft, een webinar of livestreaming event in Studio Papendal, training, cursus of vergadering, alles is mogelijk!

  Papendal
 • Center Parcs Het Heijderbos

  Maak je klaar voor een bijeenkomst bij Het Heijderbos, gelegen in één van de mooiste bossen vlakbij Nijmegen. Het Business Center is in een nieuw jasje gestoken en biedt plaats aan groepen van 4 tot 250 personen.

  Center Parcs Het Heijderbos
 • Buitengoed De Panoven

  Voeg een vleugje cultuurhistorische beleving toe aan jouw zakelijke bijeenkomst bij Buitengoed De Panoven! Deze voormalige dakpan- en baksteenfabriek is getransformeerd tot een unieke vergaderlocatie.

  Buitengoed De Panoven
 • Rozet

  Zoek je een locatie voor een creatieve vergadering, lezing, presentatie of ander onvergetelijk evenement? Dan ben je bij het levendige cultuurhuis Rozet in Arnhem aan het juiste adres.

  Rozet
 • Nederlands Watermuseum

  Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt het Nederlands Watermuseum. Naast een museumbezoek, kun je er ook terecht voor jouw meeting, event of teambuildingsactiviteit.

  Nederlands Watermuseum

Dit is regio Arnhem

Creatief, sportief en ondernemend, dat is Arnhem! Met een ligging vlakbij schitterende natuur, een goede bereikbaarheid en het grote aantal authentieke locaties vinkt Arnhem heel wat vakjes af op de wensenlijst van meeting- en event planners.

Energie & Milieutechnologie

In en rond Arnhem zijn alle faciliteiten en expertise van energie en milieutechnologie (EMT) aanwezig. Denk aan het innovatieve industriepark Kleefse Waard in Arnhem, waar zich steeds meer EMT-bedrijven vestigen. Zo’n omgeving draagt direct bij aan het succes en de uitstraling van je evenement.

Lees verder
Meer informatie

Dit is het Rijk van Nijmegen

Ervaar de rijkdom van een levendige historie, omgeven door prachtige natuur in het Rijk van Nijmegen. De stad Nijmegen is onlosmakelijk verbonden met de Romeinen. Zo’n kleine tweeduizend jaar geleden streken ze neer op deze voor hen strategisch interessante plek.

Health & High tech

In het Rijk van Nijmegen maken techbedrijven in de zorg en medische wetenschap onze omgeving tot een rijke voedingsbodem voor grote congressen, seminars en andere bijeenkomsten. Je treft bij ons bekende namen, zoals Novio Tech Campus of het Radboud UMC. Maar ook een scala aan zorgstartups. Alleen daarom al is onze regio – ook wel bekend als Health Valley – een bezoek waard.

Lees verder
Meer informatie

Vind je ideale zakelijke locatie in regio Arnhem of het Rijk van Nijmegen

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier