Bilderberg Résidence Groot Heideborgh

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN GARDEREN?
In het hotel Résidence Groot Heideborgh staat genieten centraal. Omringd door de prachtige bossen van de Veluwe en vlakbij het gezelli…

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN GARDEREN?
In het hotel Résidence Groot Heideborgh staat genieten centraal. Omringd door de prachtige bossen van de Veluwe en vlakbij het gezellige Garderen komt u in dit hotel helemaal tot rust. Hiermee is Résidence Groot Heideborgh het ideale hotel voor een heerlijke nacht weg met partner of vrienden. Geniet van een heerlijke lunch of diner van seizoensgebonden producten in het gezellige Grand Café of restaurant Het Element. Laat u verwennen met een beautybehandeling in ons Clarins Expert Salon / Wellness Centre. Of ga wandelen of fietsen in de prachtige omgeving van Garderen en verken zo de prachtige bossen en gezellige dorpjes. Om vervolgens heerlijk te overnachten in één van onze 3 comfort kamers, één van onze 79 luxe en ruime hotelkamers, onze 2 hotelsuites met dakterras of onze Luxe Familiesuite. Honden zijn bij Résidence Groot Heideborgh toegestaan met uitzondering van enkele openbare ruimtes en parkeren doet u gratis bij het hotel.

Openingstijden

  • 24 uur per dag geopend

Kenmerken

Toegankelijkheid van deze locatie

Hier ga je heen

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier