Grote Kerk Apeldoorn

Met een toren van 62 meter hoog heb je in dit adembenemede gebouw zeker een prachtig uitzicht over heel Apeldoorn. De Grote Kerk is een sfeervolle locatie die voor veel evenementen op maat heel erg geschikt is. Of je nu komt met twee genodigden of 1.200: bij de Grote Kerk kijken ze uit naar je komst. Vanwege het ontbreken van pilaren is er vanaf alle zitplaatsen een uitstekend zicht op het middenschip (podium) van de kerk. Een schoolmusical, een business event, een concert of een rondleiding; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Voor een evenement zijn akoestiek en goede catering erg belangrijk, daarvoor zit je zeker goed bij de Grote Kerk. Naast de kerkzaal heeft de Grote Kerk diverse andere zalen ter beschikking voor de vergaderingen, bijeenkomsten, lezingen en overige activiteiten; sommige zalen zijn voorzien van eigen buffet. Er is voldoende parkeergelegenheid naast de kerk.

Hier ga je heen

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier