Zakelijke locaties in het groen

Zakelijke bijeenkomst op de planning? Kies voor de Veluwe, één van de mooiste en grootste groene omgevingen van Nederland. De Veluwe ligt centraal, er zijn hier eindeloze mogelijkheden qua groene locaties en er is genoeg te beleven in de omgeving als je wat langer wilt verblijven.

Van een activiteit binnen kan je naadloos overgaan naar een activiteit in de buitenlucht. Want als je er toch bent, waarom zou je dan de prachtige omgeving niet volop benutten? Ga lekker fietsen, wandelen, mountainbiken, bootcampen of klimmen. Neem die flipover mee het bos in en maak van je workshop een workout. Er is altijd wel een locatie die past bij de grootte en uitstraling die je voor jouw evenement zoekt – of dat nou een vergadering, heisessie, teamuitje of meerdaags congres is.

Inspirerende zakelijke locaties

Benieuwd naar alle mogelijkheden in het groen op de Veluwe? Vind de perfecte locatie voor jouw vergadering, training of congres hieronder.

 • De Werelt

  Wat doe jij met de rust, ruimte en natuur rondom De Werelt in Lunteren? Deel kennis, inspireer, connect en verbind! Met 15 zalen, een eigen restaurant, wellnesscentre, hotelkamers én de Veluwe als achtertuin is alles hier mogelijk. Van beurzen tot heidagen en van een symposium tot (meerdaags) congres. 

  De Werelt
 • Papendal

  Verscholen in de Veluwse bossen nabij Arnhem vind je Papendal. Een ideale locatie, gespecialiseerd in het leveren van topprestaties op maat. Of het nu een congres voor 2500 deelnemers betreft, een webinar of livestreaming event in Studio Papendal, training, cursus of vergadering, alles is mogelijk!

  Papendal
 • Safari Meeting Centre - Burgers' Zoo

  Ontdek het luxe Safari Meeting Centre in het Arnhemse Burgers’ Zoo. Het zakelijke congrescentrum ligt midden tussen de Bush, Desert, Ocean en Safari van het dierenpark. Zo geniet je tijdens jouw congres, vergadering, training of feest van een overweldigend uitzicht op het tropisch regenwoud en de Afrikaanse savanne.

  Safari Meeting Centre - Burgers' Zoo
 • Het Nationale Park De Hoge Veluwe

  Effectief en energiek vergaderen in een inspirerende omgeving? Kom naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe: de ultieme locatie voor een vergadering, heisessie of teamuitje midden in de natuur. Het grootse natuurgebied nodigt ook uit tot activiteiten, zoals wandelen en fietsen, houthakken of een cursus smartphonefotografie.

  Het Nationale Park De Hoge Veluwe
 • Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

  In de ochtend een training of vergadering en in de middag lekker suppen met collega’s? Het kan in Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Liever op de mountainbike de Veluwe verkennen na afloop van een meeting? Je bent er zo! Deze locatie is ideaal voor bedrijven die hard werken graag combineren met een sportieve activiteiten. 

  Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Dit is de Veluwe

In dit enorme beschermde natuurgebied heeft de natuur vrij spel. Zandverstuivingen, bossen en heidevelden, je hebt hier alle ruimte. Zoveel vierkante kilometers wilde natuur doet iets met je. Naast rust, vind je op en rond de Veluwe bijzondere locaties voor jouw evenement en is er volop ontwikkeling.

De regio rondom Wageningen en Ede is namelijk internationaal bekend als agri-food kennisregio. Wageningen UR en andere kennisinstellingen werken hier nauw samen met het bedrijfsleven op het gebied van onderzoek en innovatie rondom het thema voeding.

Lees verder
Meer informatie

Vind je ideale zakelijke locatie op de Veluwe - Alle locaties

De Veluwe inspireert en verrast!

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier