Welkom in Health Valley Rijk van Nijmegen!

Vanwege het grote aantal innovatieve zorgorganisaties staat het Rijk van Nijmegen bekend als Health Valley. En dat is zeker geen loze term als je kijkt naar alle kansen die de gelijknamige organisatie creëert voor haar partners in de regio. Gecombineerd met een legio aan innovatieve zorgstartups, de Novio Tech Campus en de ontwikkelingen in de medische wetenschap bij het Radboud Universitair Medisch Centrum, is het Rijk van Nijmegen een vruchtbare voedingsbodem voor grote congressen, seminars en andere bijeenkomsten met een focus op zorg.

Deze specifieke expertise – want hightech en care vragen om specifieke kennis - zorgt ervoor dat de diverse ondernemers en evenementenlocaties in de regio volop ervaring hebben met het organiseren en hosten van innovatieve zorgbijeenkomsten.

Meerdaags onder één dak: Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Marijn Span, Marketing & Communicatie Manager van Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent vertelt dat meer dan de helft van de congressen die ze organiseren op hun zalen-etage, medische congressen zijn. Marijn: ‘Al sinds de opening van ons hotel hebben we veel opdrachtgevers uit de medische hoek mogen ontvangen. Ons sales- en banquetingteam is dan ook echt doorgewinterd en weet precies op welke manier ze die partijen het beste kunnen helpen.' Met 12 multifunctionele en koppelbare zalen en een capaciteit tot 450 gasten is het hotel de ideale locatie voor een vergaderingen, trainingen en congressen. Marijn: 'Ook meerdaagse congressen passen perfect bij ons, want we kunnen alles van ontbijt tot congres, lunch, diner, feestavond en overnachting onder één dak verzorgen.' Duurzaamheid is een belangrijk thema voor het hotel en ook de bereikbaarheid is een absolute pre: dichtbij het centrum van Nijmegen, direct naast NS Station Nijmegen-Lent en de uitvalswegen van en naar Nijmegen en met gratis parkeermogelijkheid.

Lees verder

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging is met haar twee iconische gebouwen bijna huisleverancier voor het organiseren van congressen en evenementen voor de Radboud Universiteit. Beide gebouwen aan het beroemde Keizer Karelplein hebben hun eigen unieke sfeer en meerdere zalen en ruimtes geschikt voor vergaderingen, evenementen en congressen. Merel van Oirschot, Accountmanager Zakelijke Verhuur Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging: ‘Wij organiseren al jaren vrij veel voor de Radboud Universiteit en het Radboud Universitair Centrum en hebben daardoor een groot netwerk. Symposia en afscheidsredes, maar ook grote (medische) congressen, waarvan veel jaarlijks terugkerend. Een groter compliment kun je als locatie eigenlijk niet krijgen. Onze opdrachtgevers weten dat het goed is en vertrouwen op de flexibiliteit van ons team. Wij krijgen energie van het meedenken en verzinnen van creatieve oplossingen.' 

Ze bieden de juiste locatie, beschikken over de benodigde faciliteiten en brengen de organisator daar waar nodig zelfs in contact met sponsoren en een waardevol netwerk. Een interessante óf ontspannende breakout? Ook daar weet de uitermate groene regio raad mee. Een combinatie waardoor Nijmegen zich vol trots Health Valley mag noemen!

Meer lezen?

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier