Polysport Activiteitenpark

Polysport is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Al sinds 1995 is Polysport gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsbijeenkomsten (vergaderingen, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten), familiefeesten, kinderfeesten, team-uitjes en themafeesten.

De locatie over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse Lodges (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel.

Het concept van PolySport is, al meer dan 25 jaar, het aanbieden van activiteiten en kort verblijf in een aantrekkelijke omgeving. Families, vrienden of collega’s samenbrengen door grenzen te verleggen in een beschermde omgeving. Zowel indoor als outdoor maar ook in de nabije omgeving als de bossen van de Veluwezoom en de delta van de IJssel.

Hier ga je heen

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier