Bilderberg Hotel 't Speulderbos

Voeg een dosis fun toe aan je meeting bij Bilderberg Hotel ’t Speulderbos. Vergaderen in één van de oudste bossen van Nederland met ruimte voor creativiteit en innovatie. Wij geloven dat iedere organisatie wel wat creativiteit kan gebruiken. Het effect? Bijeenkomsten vol frisse ideeën, innovatie, plezier en samenwerking.

Bij Bilderberg Hotel ’t Speulderbos kom je als je wilt brainstormen, wilt innoveren of fun wilt toevoegen aan je meeting. De locatie is dankzij 102 hotelkamers, 25 vergaderruimtes, grote theaterzaal, whiteboardroom en omliggend bosgebied ideaal voor teamdagen, personeelsfeesten en evenementen.

Vanaf Utrecht rijd je in ongeveer 40 minuten naar het hotel, dat in het bosrijke gebied tussen Amersfoort en Apeldoorn ligt. Het hotel beschikt over 250 gratis parkeerplaatsen en biedt een shuttle service van- en naar het treinstation.

Kenmerken

Hier ga je heen

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier