Industrial Studios: ‘Ons concept is echt toekomstbestendig’

Eindelijk, we mogen weer. We kunnen elkaar weer ontmoeten. Op evenementen en congressen. Of alles dan weer ‘normaal’ wordt? Dat niet precies. In Coronatijd ontstonden er namelijk tal van innovaties. Zo ook op Industriepark Kleefse Waard. Daar ontstond Industrial Studios, een studio niet voor de tijdelijke maar voor een nieuw toekomstbestendig concept!

De initiatiefnemers Robert van den Tooren van Nightlife Productions en Cas van Horck van Industriepark Kleefse Waard spraken met De Ondernemer over de toekomst van hun studio.
Nu de omslag plaatsvindt gaan we van volledig online naar elkaar weer fysiek ontmoeten. Veel studio’s zijn in de tijdelijkheid gecreëerd en stappen daarom nu weer naar hun oude rol terug. Industrial Studios pakt dat anders aan. In het afgelopen jaar innoveerden ze volop en die lessen nemen ze mee de toekomst in. Cas: “Wij gaan niet voor tijdelijkheid, maar voor een nieuw toekomstbestendig concept. Voor online én fysiek, hybride dus.”

Nu de wereld weer langzaam ‘opengaat’, is het volgens Cas tijd voor een nieuw stap. Bij Industrial Studios bieden we nu drie mogelijkheden aan: een studio als livestream locatie, een studio als fysieke evenementenlocatie en een studio als hybride plek waar mensen elkaar fysiek ontmoeten én online geïnspireerd raken.
Natuurlijk werkt online anders in de beleving dan live, zegt Cas. „Een hybride evenement kent een nieuw soort opzet. Online zet in op kennisdeling. En live op netwerken en elkaar ontmoeten.” Cas ziet de online optie dan ook niet als een vervanging voor de live-deelname, maar als een toevoeging. Een extraatje.

Lees het volledige interview op: De Ondernemer

Misschien ook interessant?

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier