Industrial Studios gaat door in 2022

In 2021 heeft Industrial Studios meer dan het dubbele aantal opdrachtgevers mogen verwelkomen ten opzichte van het jaar ervoor. Van online awardshows tot webinars en van bijscholingsdagen tot teampresentaties. Ook vonden er in de studio een groot aantal hybride events plaats, tot wel 300 fysieke bezoekers. Een jaar waar de organisatie trots op is en waar veel energie uit gehaald wordt. Benieuwd hoe 2021 eruitzag in beeld? Bekijk hieronder de terugblikvideo van 2021. 

Deze positieve energie wordt meegenomen naar 2022, want Industrial Studios staat niet stil aankomend jaar!

Industrial Studios gaat verbouwen!
Met twee succesvolle jaren achter de rug en het permanente karakter van het concept pakt Industrial Studios door in 2022. De huidige studiolocatie in Gebouw KB op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) krijgt een grondige verbouwing. Hierbij krijgen vooral de faciliteiten een flinke update voor meer comfort voor opdrachtgevers en bezoekers. Hét kenmerk van de studio: de industriële uitstraling blijft behouden. Daarnaast blijft het serviceniveau hoog en zullen de opdrachtgevers ook in de nieuwe studio volledig worden ontzorgen.

Tijdelijk een nieuwe plek
Tijdens de verbouwing – vanaf 1 februari a.s. – zal de studio vanuit een naastgelegen pand, Gebouw LB, op IPKW operationeel zijn. Deze plek heeft dezelfde look and feel, service en diensten als de huidige studio, met een maximale capaciteit voor 75 personen (zonder 1,5m afstand). Houd social media in de gaten voor updates over de verhuizing en verbouwing!

Industrial Studios - Showreel 2021 from IDS Live on Vimeo.

 

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier