Congress Care te gast in Pathé Nijmegen

Als een van de vaste partners van de V&VN – Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland is Congress Care door heel Nederland te vinden om meetings te organiseren voor een deel van de vele sub-verenigingen die de V&VN heeft.

Deze keer dus te gast in Pathé Nijmegen. Een mooie ruime locatie waar ze de expositie met bijna 30 standjes makkelijk konden huisvesten. Door de compacte inrichting zalen, expo en catering lekker dicht bij elkaar wat het netwerken tussen sponsoren en deelnemers onderling bevorderde. Tel hierbij op dat Pathé Nijmegen makkelijk bereikbaar is en de technische ondersteuning in een bioscoop is zoals je dat mag verwachten!

In 2021 organiseerde Congress Care het symposium van V&VN Continentie Verpleegkundigen & Verzorgenden noodgedwongen online. Dit jaar gelukkig weer helemaal live! Wat waren de bijna 350 deelnemers blij om elkaar weer te ontmoeten. Voor zowel opdrachtgever als organisator ontzettend fijn om weer aan het werk te zijn als vanouds. Want live ontmoeten en kennis uitwisselen is waar het uiteindelijk om draait en waar alle partijen energie van krijgen.

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier