Nijmegen

Nijmegen is, met haar Romeinse bouwwerken uit de tijd van Karel de Grote, niet alleen de oudste stad van Nederland, maar wordt ook gezien als Summer Capital van Nederland. In Nijmegen vind je, naast de gezellige binnenstad en uitgestrekte natuur, een divers aanbod aan wellness en ontspanning.

Nijmegen is het hart van de regio Health Valley. Health Valley is een netwerk dat technologische innovaties in de gezondheidszorg stimuleert, hierdoor hebben locaties in de omgeving van Nijmegen jarenlange ervaring in het organiseren van health gerelateerde bijeenkomsten. 

Nijmegen is verkozen tot European Green Capital 2018. Nijmegen is een jaar lang de duurzame hoofdstad van Europa. Dit betekent dat er diverse congressen rondom het duurzame thema naar Nijmegen komen. Hier zie je de European Green Capital agenda 2018.

Attracties als het Sanadome en Golfbaan Het Rijk van Nijmegen hebben niet alleen toeristisch een grote aantrekkingskracht, maar bieden ook als congreslocatie of vergaderlocatie tal van mogelijkheden.

Jouw congres, evenement of vergadering organiseren in regio Nijmegen? Klik hier voor locaties in regio Nijmegen. 

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal